Hört i gymmet ”Det är lättare ifall man har en fet man”

Först höll jag på att ramla baklänges sen skrattade jag nästan på mig men sen slog det mig – Hon menade allvar! 32 sekunder senare var det en annan kvinna som höll med. Jag tackade dem för inspirationen av denna text

De menade på att om man hade en fetare man så kunde man slappna av lite, försöka hjälpa honom och att de skulle typ gå igenom projektet ihop.

Tjejer, kvinnor därute!

Sluta renovera!

Sluta ta hand om andra, nu menar jag vuxna människor då!
Höj värdet på dig själv och kör din grej!

Det handlar i slutänden ändå om vad du, just du stoppar i munnen. Oavsett vad maken eller kompisar frestar med för något.
Du och din hjärna måste bli starkare. Starkare så att du rör dig framåt. Framåt mot vad du vill åt.

Vidare i samtalet med dessa 2 kvinnor ville jag verkligen förtydliga för dem att man inte blir eller räknas som en bättre människa bara för man väger 5 kg mindre.
Har man en ohälsosamt hög vikt, högt blodtryck mm så bör man såklart ta tag i saker och ting. Men inte för att någon annan trycker eller tror att du ska gå ner vikt.

Är du lite rund om magen och trivs med det men rör dig i vardagen, tränar på och inte stoppar i dig skitmat i tid och otid så är du troligtvis mycket hälsosammare än många andra.

Jag blir nästan helt yr när jag skriver detta på grund av människors konstiga idéer. Att hänga upp sin hälsa och sitt kämpande på någon man tycker jag verkar lite smått korkat.
Då menar jag att då måste du ju dra denna lata pryl till gymmet eller ifrån glassbaren. Du kommer ha fullt upp med dina egna ursäkter.

Det du verkligen behöver är en man som står vid din sida, är en jobbig jävel som utmanar dig att göra vad du behöver göra!
Att starta upp något, oavsett vad, så ska det roddas och lösas problem.
Problemen motsvarar vikterna i gymmet. Lyft skiten så blir du starkare och du fortsätter din utveckling.
Där ska han stå, eller hon, partner eller vän. Med en hand i ryggen, ett par allvarlig blickar när du vacklar med en tro på att du klarar av det.
Den jobbiga jäkeln behöver du. Det är för övrigt det finaste du kan vara mot en annan människa.

Skaffa dig en fet man…? vettitusan alltså…
Är inte risken stor att du sväller upp du med?
Är det verkligen det du vill eller vad du behöver?

Kom att tänka på mitt gamla djungelordspråk:
Ska du lära dig flyga ska du inte hänga med höns

Tack för idag, med vänlig hälsning Lisa Kaptein, utan både äkta män och önskningar om renoveringar

Kommentarsfunktionen är avstängd.