Det finns ingen förstaklass när du börjar din framgångsresa. Det finns bara arbetarklass!

Under veckan som gått har jag gjort som tesagt! Jag har följt min handlingsplan som säger att jag ska lära mig mer, hänga mer med och lyssna mer på människor som jag beundrar och inspireras av. I dagens inlägg ska jag dela med mig av detta!

Jag börjar med Veckans ”bön”. Hämtad från ett fantastiskt avsnitt från framgångspodden med Yasmin Nilson som berättar om sitt liv efter en dykolycka där hon bröt nacken och blev förlamad.
”bönen” är tydligen hämtad ut 12 stegs metoden för missbrukare. Herrejävlar vad man kan lära sig av den!
Jag gjorde det och det kommer nog du också att göra

” Ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra.
Ge mig mod att förändra det jag kan förändra.
Ge mig förstånd att se skillnaden mellan dessa”

Alltså gott folk. Ta in, låt det smälta och sen kör du!

I Onsdags var jag och lyssnad och språkade lite med Paolo Roberto. En man jag beundrar av hela mitt hjärta. Maken till värme, givmildhet får man leta efter.
På föreläsningen satt ett par ungdomar som Paolo valde att tala direkt till. Han berättade för dem om alla misstag han gjort och att detta inte sänkt honom. Han berättade om att resa sig efter smällar som kommer i livet (inte bara knockouts då)
Paolo talade hela tiden fritt, utan ett manus och utan någon presentation. Det verkar komma direkt ur hjärtat. Ett italiensk fighterhjärta som når en långt, långt in i själen – Love you!

I torsdags hade jag lyckats få en biljett till Alexander Pärleros – Framgångsshow. Alexander startade framgångspodden som är min ständige följeslagare. Av att lyssna till alla dessa fantastiska människor Alexander intervjuar lär jag mig massor! På framgångsshowen berättade Alexander om saker i sitt liv som gjort att han gör de val han göra idag och gjort under sin framgångsrika resa. En sorglig berättelse med ett härligt och varmt slut. Det värmde mitt hjärta.

Vi borde lyssna mer…
Vi borde lära oss mer av dem som har en historia att berätta och inte av dem på fiket som gnäller över fettvalkar och brist på motivation!

Har ni inte lärt er det tidigare så kommer motivationen när du börjar jobba! Så det är dax nu min vän! Satsa på att lära dig, lyssna och börja jobba!
Men det finns ingen förstaklass i början av din framgångsresa – Det finns bara arbetarklass!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, fylld av framgång för det är jag som bestämmer vad framgång betyder för mig!

Kommentarsfunktionen är avstängd.