Det är inte synd om dig. Någon har gjort och klarat det innan dig.

Jepp, ett påhopp så här innan jul. Jodå, det kan vara synd om dig men dra inte ut på det. Ta din tid, sätt en deadline och sen tar du tag och fixar det.

Nej, det löser sig inte!
DU LÖSER DET!

Innan jag fortsätter för dig som kokar av ilska så är detta inlägg till dig som har ett val. Det finns dem som inte har något val och absolut inte har samma möjligheter som du. De borde få all hjälp som någonsin går att uppbringa.

Åter till texten då. Nej, det är inte synd om dig som har ont av en skada eller vad det nu må vara. Du får, som sagt, ”sörja” en stund sen är det dax! Dax för dig att ta ditt ansvar.

Jag hör ofta att det inte är så kul i gymmet. Min fråga blir då – är det så jäkla kul att ha ont då?
Ja, som du ser så har jag ingen sympati för sånt trams. Empati har jag, jag vet och förstår att det är kämpigt men jag kommer inte sympatisera med dig och tycka synd om dig. En spark i röven, det kan du få av mig. En spark med ett stort hjärt på och ett ännu större DU FIXAR DET!!

Jag har heller ingen sympati för dig som trycker trynet i chokladasken för det är synd om dig eller för att du är stressad. Jag har empati för att det är en ganska tuff match du har framför dig men någon har gjort det innan dig. De har klarat det och det ska min själ du också göra. Men ingen spelar den matchen åt dig men det har du väl begriper så här långt fram i texten.

Jag vet vad som funkar eftersom jag själv har spelat många, många tuffa matcher. Operationer, skit och annat elände. Jag har också gått igenom fighter mot pepparkaksburkar och lösgodis. Men det går. Det blir lättare ju mer jag tränar! Jepp precis som allt annat.

Då var det alltså dax för dig.
Sluta tyck synd om dig och anslut dig till oss som fixat det och som är djuuuuriskt stolta över detta!

 

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, Mental tränare och föreläsare samt en mästare på att aldrig ge upp!

Kommentarsfunktionen är avstängd.