Dax att återinstallera den rakryggade versionen av dig själv?!

Vad står du för? Vad har du för självbild? Vad har du för förhållande till din kropp och till dina tankar? Ta en funderare på detta och du är igång med förändringen!

Kvinnan på bilden (fotograf Yvonne Rambring, Exhibibild) heter Nina Pettersson och tränar på Formtoppen där jag håller till. Hon tränar inte med mig men jag har sneglat på henne ett tag för jag är djup imponerad av hennes, måste det vara, enormt starka självbild!

Hon kommer till gymmet i peruk sen ryker den av lika snabbt som ytterkläderna och sen kör hon igång sin träning. Rakryggad står hon där, utan att ta notis om att hon faktiskt ser något annorlunda ut. Gud så starkt! Så imponerad jag är och det är ju precis så det ska vara!

Hur du än ser ut ska kunna träna och känna dig bekväm i detta. Du har samma rätt som vem som helst att vara den du är. Tycker Nina visar detta med råge. Jag tror, nej jag är helt säker på att hon inspirerar många i gymmet!

Ninas sjukdom som heter Alopeci areata. Man tappar allt hår. Men tänk så vacker man kan vara och samtidigt vilja/kunna visa det! Känner faktsikt en kvinna till som visar och har den här styrkan. Tuffa, snygga och vackra Christina som jag träffar i Grekland varje år. Gisses vad jag inspireras av dessa människor.

Vad det gäller mig själv och att jag också bör installera. Ja, jag skriver inte återinstallera, utan installera en mer rakryggad version av mig själv handlar om att jag tagit och utför ett beslut. Nej två faktiskt. Det andra beslutet kommer jag till i slutet tror jag.

Jag har, efter många år, bestämt mig för att tacka nej till klienter som inte vill. Det är faktiskt så att vissa kommer till mig (och till andra Pt:s också) och tror att vi ska fixa. De är inte alls beredda på att ta det anvar som krävs för att göra den livsstilsförändring som det faktiskt handlar om. Är inneligt trött på folk med den ena ursäkten efter den andra. Nina har inga ursäkter….

IMG_0554

Jag kan hjälpa, jag kan inspirerar, jag kan lyfta och jag kommer göra allt som står i din makt för att du ska lyckas. Men vilja får du min själ själv fixa! Hur var det med den rakryggade versionen av dig själv?

Jag fick till och med höra (av klienten med ursäkterna) att det var lätt för mig att inte äta godis (jag slutade för 5 år sedan) för att jag jobbade på gym…förstod inte detta riktigt. Gör ni?

Mitt andra beslut i att installera en ännu bättre och starkare version av mig själv är att jag tagit modet, ja, det behövdes, att ringa och boka en coach! En psykolog kan man säga.

Ja, vi behöver alla lite hjälp tror jag. Och jag strävar alltid efter att bli en bättre och starkare version av mig själv! Gör du…?

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som började året trögt men känner att jag är mer på G nu.

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.