Äta, sova, träna – en semester helt i min smak!

Det är mycket som är rackarns bra här på Playitas, Wi-Fin är det dock inte…

Därav inte så mycket bloggande som jag hade tänkt. Ni som följer mig på instagram har dock fått mer information än vad ni behöver är jag rädd…

Äta. Sova. Träna. What can I say – jag är en enkel människa och kräver inte mer än så för att kalla det en riktigt lyckad semester 😀

Och det är i stort sett det veckan har gått ut på. Det jag varit allra bäst på är äta och träna, sova har det inte blivit lika mycket av. Har i och för sig lagt mig tidigt men sovit rätt kass och vaknat mellan 05:00- 06:23 varje morgon. Brukar ju alltid ta varje tillfälle till en powernap i solstolen men det har inte blivit något av det heller. Jag tror jag har räknat ut varför….

Chefis Lisa skrev så bra om det det här med att vara nöjd med 80 procent och lyckades väva in både en paddlingstur och sin make i det tänket.(Får inte länkningen att funka, fel på mjukvaran. Mig alltså)

Jag läste det inlägget i torsdags, då hade jag och det lilla sockergrynet bröllopsdag – 300mil ifrån varandra!! Vi har inte någon jätteavancerad tradition av att fira vår bröllopsdag. Den 5:e fick jag något så romantiskt som ett maxpulstest, den 6:e glömde han bort, den 10:e fick jag något så otippat som ett luftgevär och nu den 11:e firade vi alltså på varsitt håll…!

Jag har verkligen haft en jättebra vecka här och maken hade inte alls uppskattat den på samma sätt som jag gör. Han vill ju citat ”inte åka på nåt xxx träningsläger på semestern” inte ens när han inte är nyopererad. Hade han varit med så hade han inte alls varit lika nöjd som jag, vilket skulle förta något av glädjen för mig.

Vi är lika på väldigt många sätt, det lilla sockergrynet och jag, men olika på så väldigt många fler sätt och det är helt okej.

Att försöka ändra på det har vi lagt av med. Jag älskar verkligen allt som har med träning att göra medan han har en något mer balanserad syn på det hela. Jag är en kostnörd med matens funktion i fokus, medan han gärna käkar danskpölse direkt ur paketen.

Vi har varit ifrån varandra i veckor förut men det här är första gången som en åker iväg på något som inte är jobb, utan semester på egen hand(!)

Att vara ifrån varandra har sina fördelar, jag har upptäckt en väldigt viktig funktion den där mannen har i mitt liv – Han gör mig lugn… Det finns ingen som kan få mig att göra ingenting och känna mig helt tillfreds med det, som han gör.

Är helt övertygad om att jag behöver ha hans snarkande och lite mer ”avslappnade” attityd (väldigt diplomatiskt uttryckt av mig måste jag medge) omkring mig för att lugna ner mig lite och faktiskt lyckas med att göra just ingenting

Att göra ingenting ska ju visst också vara bra har jag hört. Gör det i morgon! Nä, gör det i övermorgon – då är jag på hemmaplan igen 😉

bild-552

Låååång resereportage kommer när jag nått ett något pålitligt Wi-Fi-land.

//Carolin ”flygande reporter” Helt

Kommentarsfunktionen är avstängd.