Är du en lagspelare?

Kaptein – Kvist VM guld 2016! Ja, vi är ett lag, min familj och jag.
Och vi tänker ta VM guld 2016! Och alla andra år med för den delen.

Är du en lagspelare? Höjer du dina lagkamrater (tex din familj) i svåra stunder?
Höjer de, lyfter de fram dig när du behöver det som mest? Man kan ha många lag. Det är till och med en fördel när du behöver en paus från de andra lagen ha, ha.
Jag har minst 3 bra lag. Familjen, Pt kvinnas A-lag och Kompislaget. I det senare har jag 2 toppspelare, Britt och Karina som höjer mitt spel när jag spelar som sämst. Hoppas och tror att  jag gör detsamma för dem. (Jag har många fler bra spelare i detta lag men med risk för att texten blir för lång…) För er som läser Pt kvinna förstår nog att Carolin Helt är en jädras bra målspottare??
I mitt familjelag har jag min man Ken, stark, trygg när jag behöver det som mest. Isabell på topp med all sin kärlek och humor och ikväll toppar vi laget med Emelie och Syver som kommer till Koufonissa med med glädje och massor av Go!

Hur bygger man upp laget?
Du kan inte komma till match oförberedd! Full av skitmat, dåligt tränad och med värsta humöret. Det sistnämnda kan dina lagkamrater hjälpa dig med men det andra! Det är ditt förbannade ansvar!! Vill du ha en familj som funkar, vänner att ha kul med och som stöttar dig måste du sköta din del.
Att gnälla på fläsket runt magen och en rygg som värker har du säkert hjälpt till att skapa själv.
Sprid inte denna negativa energi i ditt lag, då blir det en förlust, med all säkerhet. Då får du kanske till och med sitta på bänken till sist ha, ha!

Skrev denna text på stranden i Grekland ett par timmar innan Sveriges första match i EM.
Hoppas verkligen de är lagspelare idag.
Mitt familjelag spelar backgammon nu i restaurangen medan jag gör det jag älskar, badar!
För så gör vi, vårt VM lag, vi lyfter varandra!

Sätt ihop ditt lag nu! Förbered dig på bästa sätt genom bra mat och träning. Då är du en trygg och bra spelare. För vet du…? Det kan vara du som lyfter laget till en vinst!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, målvakt i ett attans bra lag!

Kommentarsfunktionen är avstängd.