What!? Bara 11 kvar!?

 Tiden rusar och helt plötsligt har vi bara 11 av årets 12månader kvar av 2016. Har Du utnyttjat den första 12:e delen av året på bästa sätt?

Eller ligger du fortfarande i startgropen och  sussar sött, förlåt, slött menar jag? I så fall – vad väntar du på?

Inte ork hoppas jag, inte efter Lisas inlägg igår..

Inte tid heller? Ty är det något som är rättvist här i världen så är det tiden. Vi har alla 168timmar i veckan att spendera på det vi behöver.

Lust? Skärp dig! Vill man nå/få något gäller det att hänga i oavsett om lust och motivation lyser med sin frånvaro, det är den gammalt.

Den allra bästa tiden att börja, börja om och/eller fortsätta är alltid HÄR och NU

Inte i morgon, inte nästa vecka, inte nästa månad utan NU. För det handlar inte om ett val, det handlar om alla de val vi gör varje dag. Små enkla val i vardagen som sammantaget blir ett bättre liv om man ska våga sig på att vara lite storslagen i orden en måndag i februari, och det vågar jag.

Val som grötfrukost, promenera till jobbet eller i alla fall parkera bilen längre ifrån. Skippa sockerbullen till fikat och se till att äta en välbalanserad lunch och/eller gå och lägga sig i tid. Ingen tid att förslösa, gör några goda val redan idag 😉

Vad vill jag med detta lilla inlägg?

Hälsohetsa? Det där är ett helt orimligt ord, det vet ni väl? ”Hälsa” och ”hets” funkar inte ihop, tar liksom ut varandra.

Men ta vara på tiden gott folk, vi går mot ljusare tider! Snart är det midsommar och då vänder det igen. Det är det här som är livet, lev det Nu och lev det väl!

//Carolin Helt, Int Lic PT som utnyttjar tiden väl 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.