Varför inte en utmaning…?

En utmaning! Ett äventyr? Varför inte göra detta i närheten var du bor? Att sen klara denna utmaning ger ju så mycket energi! För att inte tala om upplevelse!

Näset runt. Jag tror nog det är 10:e gången jag gör denna vandring. Med smärta och igår då utan smärta!!! Tänk att en operation av en höft kan bli så lyckad?!

Denna vandring jag talar om tar ca 10h inkl pauser. Vi badar, vi lunchar och vi njuter. Ja, det får ta sin tid. Ibland träffar vi på sälar längst kusten, ibland lär man känna nya vänner. Vi är ett gäng, vem som helst får följa med och man tar oftast med sig en kompis. Därför blir det alltid någon ny i gänget.

De flesta kan gå. De flesta kan gå långt. Jag vet att Carolin och jag ratat promenader som träningsform men det handlar inte om ett träningspass.

Det handlar om att uppleva, kanske hitta sina svagheter (många upptäcker att det saknas lite styrketräning …) Men framförallt handlar det om att göra något vettigt av sin tid. Något som gynnar både kropp och knopp.

Har inte ni någon sträcka i er närhet som skulle kunna bli er utmaning? Kan ni ta bussen eller tåget en bit bort och sen vandra hemåt? Utmana lite? Lägg sträckan lite längre än vad ni tror ni orkar! Ni fixar det!! Att klara en utmaning tar er mentalt till en annan nivå!

En av de bästa sakerna med detta är att det kostar inte en spänn. Lite matsäck och ett par bra skor bara. (+myggmedel)

Gör något vettigt så här i slutet av er semestern eller på en helg! Ge kroppen något att bita i. En lång vandring funkar även perfekt för långa samtal. Har du någon du känner du vill prata länge med? Din partner…?

Varför då sitta på ett fik och smaska i er en massa skimat? Näe, ut i terrängen med er!!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, en vandrare med en jäkligt bra höftprotes!

Kommentarsfunktionen är avstängd.