Vad vill du egentligen bli framgångsrik i?

Vad betyder mest? Pengar, karriär och att du knappt klarar överleva dagen eller att du är frisk och kan njuta av pengarna du så sur tjänat ihop?

Jag vet detta låter djupt och att ni hört det förr men fundera lite över vad du skulle må bäst av att vara framgångsrik i? Det du gör ofta, blir du ofta framgångsrik i, så enkelt är det! Oroar du dig ofta blir du väldigt framgångsrik på det.

Många jobbar ofta och mycket. Det skapar då framgång men det är här jag vill att du ska tänka om.

Tänk att bli framgångsrik i något som har med träning att göra…?
Tänk att bli framgångsrik i att laga, välja och äta den mat som sen skulle göra dig framgångsrik i allt annat (faktiskt även på ditt jobb/karriär). Det enda du behöver göra är att upprepa ofta! Enkelt va?! Vad spelar det för roll att du haft en lyysande karriär när du vid 50 års ålder får beskedet att ditt hjärta inte mår som det ska och att du ev. måste bli sjukskriven, kanske då också tappa din ”status” på jobb.

Hur coolt hade det inte varit att komma till jobb, måndag morgon och skryta med att du sprungit milen i helgen, trots det dåliga vädret. Eller berätta om dina personbästa i marklyft!?

Ovanpå det komma med den godaste matlåda som doftar gudomligt och som sen kommer ge dig sån energi att du ” kickar ass” resten av dagen. Energi som dessutom räcker till att ta hand om familjen när du kommer hem. Eller kanske rent utav till ytterligare ett träningspass!!

Ja, jag vet ju vad jag hade valt…
Jag kan inte träna så tungt som jag vill just nu men jag har också tänkt om.
Nu vill jag bli framgångsrik på balans!
Och gissa vad jag tränar på varje dag?

Gör nu karriär i något annat du med. Det tjänar du på i längden.
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist men en ganska bra balans!

Kommentarsfunktionen är avstängd.