Vad vill du att kroppen ska klara av den närmaste tiden?

Just det! Det kan vara olika beroende av en mängd olika faktorer. Det kan vara slå frugan i skidåkning, uppleva och leka med barnbarnen, bli bra på någon sport eller återhämta sig från en skada.
Kul? nej det är inte alltid kul i en uppförsbacke men går ditt liv uppåt så blir det ibland motlut – Gilla läget vännen!

Mål och visioner. Inspiration och motivation dagarna i ända. Där hittar ni mig och vad jag jobbar med.
Alla vill de något men väldigt få är beredda att betala det pris som krävs för att få det de vill ha. Vi har sagt det förr, motivation säljer inte vi, varken jag eller Carolin. Motivation får man min själ jobba sig till. Den kommer, den får man näran gör något. Vilket för vissa går trögt. Tänk om man kunde sälja motivation på burk – Heeelveteee vad rik man kunnat bli!

Nog om detta, detta vet ni nog vid det här laget för som vi tjatat.
Till mig kommer man om man vill köpa verktyg. Verktyg man kan använda för att jobba sig till målet eller vad man nu vill kalla det. Jobbet, ja, det får man göra själv. Här fallerar det för många som sagt.

Väldigt ofta för att vi är lata av naturen. Men många, väldigt många vet inte riktigt vilken väg de ska ta.
För att veta var man ska måste man veta var man är – Sen söker man den väg som leder en framåt. Ibland svänger man fel och snubblar till lite. Helt ok men böla inte då. Res dig upp, borsta av dig skiten och prova en ny väg! Det är så det funkar.

Hur ska man då veta? ja, det kan vara väldigt bra att ta sig en funderare på detta.
Vad vill du att din kropp ska klara av den närmaste tiden? (För er som nu tänker bikinisäsong 2019 – avfölj, läs något annat, ni kommer aldrig hitta rätt här. Jag sysslar inte med töntiga mål och väderprognoser)

Låt sen svaret på vad du vill att din kropp ska klara den närmaste tiden styra vilken träning du ska välja. Just det, inte jämföra. Du, din väg är nu viktigast

Om jag tar mig själv som exempel så har jag i skrivande stund lite problem med en vad/fot/baksida lår. Jag vill att min kropp ska, den närmaste tiden och långt framöver, kunna gå, vandra, åka sidor och vara väldigt stark i allt! Men eftersom den här lilla fadäsen hindrar detta så tar jag och listar upp. Ni vet, listor! is ”da shit”  Fö då blir säkert gjorda!
Vad göra?
1. Ta reda på vad som är felet – Jag har kontaktat kunniga som hjälpt mig. För så är det ofta – Man behöver hjälp! Våga fråga!!
2. Göra som tesagt! Gör den behandling eller den träning/övningar som hjälper mig med detta dilemma. Följ råden! Gör!!!

Nej, just det! Det var ju tråkigt att utföra…      Jag vill ju bli svettig… Jag går ju upp i vikt om jag inte får träna hårt…
Nej, detta är inte min ord utan detta får jag höra om och om igen när jag har klienter med problem/skador. Djup suck…
Rätta då intaget efter utfört arbete. Om du nu är rädd för att lägga på dig extra ”stoppning” av fel massa – ät inte skit då! Lär dig vad som är bra, mättande mat och vad som gynnar muskeltillväxt för det är det du behöver! Just det, där går muffinsen och bag in boxen bort.

Kära vänner. Man kommer så långt om man vet vad man vill. Man kommer ännu längre om man gör som tesagt. Och vet du inte vad du ska göra så ställ frågan till någon som kan. Släpp kontrollen och lita på vad som ska göras. Sen ser du vägen och resan börjar


Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, fast besluten om att kunna springa, lyfta tungt och boosta tantakroppen framöver. Ett långt tag framöver

Kommentarsfunktionen är avstängd.