Ursäkter är som rövhål. Alla har ett men ingen vill höra det.

Ja, ni är väl vana vid lite ”rakt” språk och detta tyckte jag var extra rakt och tydligt. Vad vi vet så kommer Corona hålla i sig ett bra tag till. Så, nej det funkar inte att använda detta som ursäkt. Inte andra ursäkter heller för den delen. Som sagt ingen vill höra på ditt…

Man måste rusta sig. Man måste rusta sig i allt. Även för då ev kommande och fortsatt virus. Man måste se till att kroppen är redo.
Det är dax nu! Inga fler ursäkter. Du måste skaffa dig en buffert (läs muskler och kondition samt ett starkt pannben) för att klara det som kommer. Fyy det lät ju nästan som en domedagsprofetia. Men jag tror ni fattar.

Ingen har någonsin frågat mig ifall det är säkert att gå på systembolaget en fredag. Men många har däremot frågat mig ifall det det är säkert att gå och träna på gymmet. Jodå, det förekommer svett mm på ett gym men det förekommer också mycket handsprit! Så nej, min vän detta funkar inte längre som ursäkt.
Envisas du ändå med denna ursäkt för att inte kan träna – Skräp dig!

Vill du inte ta dig dit – ok men ta dig samman, byt forum på telefonen – sök träning ute, sök träning hemma!
Få ner antalet ursäkter. Jag köper inte dem längre.

Ska det här viruset hålla i sig så måste vi lösa uppgiften. Vi måste bli handlingskraftiga. Vi måste sluta hitta på ursäkter för att inte göra. Vad det än må vara. Det gäller allt!

Ursäkterna som får dig att må skit i slutänden.

Det handlar om att hitta sina svagheter och lära känna sina vanligaste rädslor som blir till ursäkter. Insikt är första steget till förändring. Tro mig, när du hittar dessa så kommer du att upptäcka att du alltid använt dem. Dessa har satt käppar i hjulet för dig förr. Varje gång livet varit tufft, varje gång det gått dig emot.

Jag är inte bättre än du. Jag har hittat mina men gett dem fingret. Mina största var att förstora upp problem och en tro på att  jag var tvungen att veta allt i förväg. Lycka till Kapteinen – det går ju inte. Speciellt inte nu. Inte ens Anders Tegnell vet allt i förväg.

Sätt du också ett stopp för dina ursäkter!
Som du har förstått så vill ingen höra ditt rövhål. Inte ens du själv om du är helt ärlig.

Ett beslut bort…

Sen är det träning som gäller

Ingeting fungerar med en gång. Allt handlar om träning, hårt intensiv träning.

Beroende av vad du vill ha förstås. Men sitt inte kvar i landet hoppas. Det är dags att agera.

Nu ska jag iväg och föreläsa om detsamma och lite extra om just mental träning. Om hur man får det som man vill. Om hur man tar uppförsbackarna på bästa sätt. Se upp där Höllvikens cykelklubb. Jag är redo – är ni??

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med ett rövhål men som jag håller tyst med och inte lyssnar på. 

Kommentarsfunktionen är avstängd.