Update- Playitas so far..

Nedan följer dagboksanteckningar från mina första dagar av min egovecka. Ursäkta språkbruk och stavfel pga detta är dagbok och pga jag har faktiskt semester och har varken viljan eller lusten att göra mig till. Håll tillgodo..

Tisdag:

Löpning i soluppgången. Crossfitteri tätt därefter. (Oops! Glömde nästan- tränade 7,5 min med hopprepshelvetet. Jag är ta mej tusan urjävlig på 1,5unders jag) Tabberaset på frukostbuffén. Slapp i solstol. Bergsgetspromenad där jag mötte nåt så exotiskt som en naken karl och två ekorrar.
Bad i pool (haft sandstränder och saltvatten i mitt liv på senare tid så det räcker). Molnen infann sej just när jag behövde sol och värme för att torka till. Kaffe på balkongen istället.
Styrketräning med en egen lite finisher i form en rent helvetisk Husmorsgymnastik. Den va så vida pass bra att jag tog med mej en flaska rengöringsmedel och gick. Thank God att jag upptäckte det och kunde vända tillbaka, innan jag hasat mej upp för trapporna. Det där med vardagsmotion aktar jag mej för nämligen. Lite Robinson och middagsbuffé på det och jag hoppas att jag somnar förhoppningsvis både myggfritt och ovaggad.

 

Onsdag:

Onsdag i paradiset och ja, jag fick en myggfri natt. Vaknade dock 05:40 och är det helt i jävla onödan pga kolsvart ute och pannlampan hemma. Men jag kan dricka kaffe jag, ojojoj. Morgonlöpning, morgonhopp, dadlar, crossfitteri ( som va en märklig historia – 21 min väntan på ungefär ingenting men sen jävlar fick jag slita, precis så som jag gillar allra mest). Försökte sen ta tabberaset av frukostbuffén men misslyckades. Blev mätt fort. Besvikelse. Samma sak vid middagen igår. Mätt för fort. Besvikelse.
Solstolshäng mestadels i skugga pga bränt svinsvålen och nacken. Rätt märkligt att jag missade smörja in nacken med tanke på den rikliga mängd Rednecks jag stött på i kommentarsfält på sistone. Tänker att jag eventuellt borde ha en keps på huvet, både som solskydd och som information, med texten”nä, det är inte samma bikini som i Robinson- det är en likadan”.
Helvetesmassage på det. Det har gått ett helt år sen sist. Nackdelen med de överjävligt duktiga massörerna här på Playitas är att det är svårt att bli riktigt nöjd med nåt annat efter det. Tänker jag borde ringa Jim och bestrida något av alla omdömen han gett mej- jag är fan rätt öm ändå.
Sen gick jag och la mej på rummet. Det är varmt i det här paradiset. Och inte svälter jag heller.
Egen husmorsgymnastik och nåt ”Functionell” efter det. Vet inte om det framgått tillräckligt tydligt innan, men jag verkligen, verkligen ogillar ajråbix. Inte okej med ajråbixuppvärmning på ett pass som ska va funktionellt. Känner mej lurad. Nån jävel som vill sätta dit mej liksom. I övrigt har jag inga klagomål att komma med. Sen hände det otänkbara – tant tränade minsann lite rörlighet. Jodåsåatte… nu Robinson och middag. Bra dag det här.

Torsdag so far..

Fartintervaller på strandpromenaden. Dadlar och crossfitteri på det, ni har kanske fattat rutinen nu va?
Crossfitteriet var med fokus cardio och det var ju lite extra lyckat efter fartintervallerna det. Bland annat 4minuters intervaller på roddmaskin och assaultbike och man håller käften liksom (finns ju dom som tycker jag borde göra det lite mer frekvent om jag fattat saken rätt)
Tog lite halvstor frukost pga det stod ”Strong” på schemat redan en timme efter avslutat crossfittande. Lät lovande tyckte jag. Det de missade informera om var det finstilta ”by Zumba”. När det framgick tog jag min matta och gick. Nån måtta får det vara på utmaningarna jag tar mej an. Styrketräning i gymet istället.

Solstolshäng och snart ska jag ta mej hela tusan, träna lite mobilitet innan nån form av ”Fitness Boxing”. Men är det i takt med musik tar jag mitt pick och pack och går..

 

För fler ofiltrerade dagboksanteckningar – följ mig på instagram @carolinhelt

HEPPÅER!

//Carolin Helt, Int Lic PT på egovecka

 

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.