Träningshelg med PT Kvinna 27-28/8

Äntligen är det dags igen – en hel helg fylld till bredden med träning, föreläsningar god mat och en jäkla massa skratt.

PT Kvinna alltså Lisa Kaptein Kvist och Carolin Helt båda två av rikets mest välutbildade, inspirerande, medelålders och ja, varför inte de roligaste Int Lic Personliga Tränare du kan hänga med en helg mitt ute i skogen.

 Det blir boxning, Military Training kombinerat med Ruffie, Löparskola, hinderbana, Lisas Mentala träning , Carolins Svettfest, tja vi har 7-8 olika pass vi tänkte trycka in – MORE IS MORE!! Hela fyra föreläsningar – kost, träning, mentalträning och kanske lite skitprat. Hur du blir ditt allra bästa och rivstartar efter semestern helt enkelt.
Vi rivstarta 10:30 på lördagen och helgen avslutas runt 17:00 på söndagen. Däremellan är det full rulle då luckor för ”egentid” inte är något vi jobbar med. Kort sagt – man får mycket PT för pengarna 🙂
Då vår specialitet just är personlig träning är vi mycket måna om att anpassa träningen så att det finns övningsalternativ för ALLA- gammal, ung, kvinna, man, vältränad som otränad.

(ps. Om man mot förmodan inte vill/orkar vara med på allt får man hoppa över. Det är helt okej)
Bor gör vi i Isabergs populära Utternstugor, där finns dusch, toalett(förstås), mindre kök, TV(vem orkar med det?)
Äter gör vi förstås. Lunch och middag på lördagen och frukost och lunch på söndagen.
Allt detta till det ynkapynkapriset av-
2695:-/person vid 4pers per stuga
2295:-/person vid 2pers pers stuga
och då behöver ni inte ens städaAnmäl er NU! För den tveksamme – Sista anmälningsdag 25 juni.

info@lisakapteinkvist.se
carolin.helt@e3.nu

Fortfarande tveksam? Äh, skärp dej 😉

// Lisa & Carolin

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.