Träning är som tandborstning…

En vecka med träning, solstolshäng, och makalösa frukost-, lunch- och middagsbufféer och bara vara – det är vad JUL betyder för mig…

Att dra till varmare breddgrader under julen är en tradition vi håller hårt på. Paketgubben kommer på besök den 24:e precis som hemma i Sverige, inga kulturella aktiviteter tvingas vi utstå, utan bara träning, solstolshäng och rikligt med sömn och god mat ?

”Träning!?” sa nån ”Men det är ju JUL?!”  nån hade uppenbarligen otur när nån tänkte. Jag förstår verkligen inte frågan.

Det här med träning är för  mig lite som med tandborstning, det är inget jag lägger av med bara för att det är jul eller semester.

Det är nåt jag gör för att må bra och nåt jag gör både för min egen skull och för omgivningens.

Just den här veckan planerar jag träningen som så här-

Ett träningspass per buffémåltid.

Ett vinnande koncept som gör att maten bli ännu lite godare..

Mycket energi in och gott om tid för återhämtning gör att kroppen känns i fantastisk form och träningspassen blir makalöst bra. Bra tryck i kroppen helt enkelt, vilket är rätt självklart egentligen ?

Det här med julstress har vi liksom valt bort och gör precis det vi allra helst vill göra med de lediga dagar julen bjuder på. Tja, så tänker vi.

Som vuxen får man bestämma hur jul, nyår, påsk och midsommar ska firas helt själv. Leva upp till sina egna förväntningar på hur livet ska levas, inte andras.

Äta – Sova- Träna- Solstolshäng- Paketgubben och  mina förväntningar på julen är uppfyllda ?

.

/Carolin Helt, Int Lic PT som just i detta nu laddar för morgonlöpning. IIIIIHHHHHAAAAHHH!!!!

Kommentarsfunktionen är avstängd.