Tips för folk i allmänhet…

Det har ju varit både sommar- och semestertider och jag har noterat några lifehacks som gemene man i allmänhet och oroväckande många i synnerhet borde tipsas om:

  • Drick alkohol. Särskilt viktigt i semestertider, onsdagar, dagar vid fint väder, helger, dagar vid dåligt väder, fredagar, högtider och bemärkelsedagar. Drick alkohol för balans i livet. Alkohol är nämligen speciellt bra för balanssinnet samt framhäver det bästa med din personlighet. Dricker du inte alkohol så börja omgående och sluta därmed att vara en nagel i ögat på dom som så uppenbart behöver det för att må bra. Lägg även ut bilder på sociala medier- lajksraketer.
  • Ät mer skräpmat. Särskilt viktigt efter perioder av hälsosamt ätande (för övriga argument se punkten gällande alkohol) kontentan av argumenten är balans. Skäm inte bort kroppen med näringsrik mat som får den att prestera under så gynnsamma förhållanden som möjligt utan bjud den på lite motstånd.  Obs! Lägg ut bilder på sociala medier på kladdsugare, chips och gigantiska glassar- lajksraketer.
  • Ta det lugnt med träning. Träna inte för ofta och Gud förbjude – inte för tungt!! Det är så förtvivlat lätt att bli övertränad och drabbas av alla möjliga typer av psykiska störningar (typ bli onödigt pigg, kreativ och rent av fräsch ) Lägg ut bilder på sociala medier på nakna ben i horisontalläge – lajksraketer.
  • Om du misslyckas med ovanstående och råkar bli sådär orimligt välmående från insidan och ut- lägg ut ”före och efter”bilder- lajksraketer.
  • Gå sen omgående tillbaka till gamla ovanor igen. Det är du värd. På så sätt kommer du inspirera men undvika bli en sån där obehaglig nagel i ögat för din omgivning. Du duger nämligen precis som du är och försök gärna vara lite sämre än vad du verkligen kan vara på alla områden. Ja, var mänsklig. Lägg ut budskapet på sociala medier gärna ackompanjerat med bild på de återvunna volangerna och #kroppspositiv – lajksraketer.
  • Tänk positivt för tusan! Om du bara vill nåt tillräckligt mycket så är allt möjligt. Gissa vad som händer om du lägger ut det budskapet gärna med ett glas rosé i motljus …just det- lajksraketer.
  • Om det inte lyckas ändå, trots att du rabblar positiva floskler tills harmynthet uppstår- skyll då på kommunen, din blodgrupp, arbetsgivare, tarmflora, partner, dina barn eller varför inte ditt DNA eller nån annan bokstavskombination. Vira offerkoftan riktigt hårt om dig, med rätt inställning kliar den inte alls utan är jättejättemjuk och gosig, tryck en chokladkaka eller tre. Lägg ut ömklig texter med tillhörande bilder på sociala medier- lajksraketer.

Ja, lite såna tips tycker jag är på sin plats…Frågor på det?

//Carolin Helt, In Lic PT som vanligtvis föredrar att ha huvudet ovanför sanden…

Kommentarsfunktionen är avstängd.