Tänk om…

Under gårdagens morgonmeditation dvs morgonlöpning funderade jag på exakt hur mycket bättre världen skulle vara om folk i högre grad tog och sprang sig trött.

Tänk om folk i allmänhet i större grad sprang sig trött i stället för att-

Sitta hemma och grotta ner sig i helt irrelevanta existensiella frågor som om deras rumpa är stor nog, magen tillräckligt platt, läpparna moderiktigt näbblika, om en fransförlängning eller bröstimplantat vore på sin plats, kanske de skulle kunna bidra med något av värde både för sig själva och mänskligheten i stort?

 

Jag är verkligen för självkritik men i fall likt ovan, när kritiken mot jaget fastnar kring absoluta oväsentligheter är det väl ändå på din plats med ett stort-

”SKÄRP dig och ta dig samman vuxna människa”och istället kritiskt granska egenskaper och olater värda att fila på.

Och tänk bara på alla de som lägger sin tid och engagemang på att vara riktiga as. Ja, as såsom djurplågare, tjuvar och banditer, barn-och kvinnomisshandlare, kriminellt pack helt enkelt. Tänk om de kunde ta och lägga all den energin på att springa riktigt lång och snabbt och bli rikligt uttröttade, då borde det väl ändå bli mindre tid och ork över för annat? Trots att de inte hade tillräckligt med fritidsgårdar när de var små.

 

Ja, tänk om fler tog och sprang sig riktigt trötta på regelbunden basis. Då torde fler ha förmåga att hålla hästarna i stallet/ låta hissen gå ända upp/ låta ljuset lysa OCH nån är hemma osv..

Lite sånt tänkte jag på och hade John Lennons  ”Imagine” inbillat i mina öron…

 

//Carolin Helt Int Lic PT som eventuellt sitter på lösningen av världens alla problem..

 

PSST. För att det nu inte ska bli ett satans ömkande i kommentarsfältet om onda höfter, knän och vaxproppar i öronen som omöjliggör löpning och att liksom mota en deppig Olle i grind så att säga- det går säkert lika bra med vilken fysisk aktivitet som helst som tröttar skiten ur er med den enda detalj att det inte får skada annan levande varelse..

Kommentarsfunktionen är avstängd.