Succé är något du har haft, inte har, men som du kan få igen!

Detta fantastiska uttryck kommer från Petter A. Stordalen då han var med i framgångspodden som jag varmt vill rekomendera.  Jag vet inte riktigt om det räcker med att leva på gamla meriter ja…  För min del handlar det om att hitta nästa framgång. Men det är upp till mig vad den kommer att innehålla!

Den dagen vi stannar i vår vilja att utvecklas då tror jag det blir rätt mörkt och tradigt också för den delen. Det är inte min mening att stressa upp folk nu utan jag vill bara lyfta fram vikten av att vilja lite till. Det är en rätt gooo känsla när satsningen går hem. Men lika viktigt är att du bestämmer vilken satsning som är värd att göras!

Många vill, många snackar och lika många gnäller över att de inte kommer någon vart. Kan det ha att göra med rubriken kanske? Har du haft succé och tror den är kvar? Sorry min vän den var just då. Klart att du ska njuta, klart att du ska vara stolt men vill du uppleva detta igen så kan du! Om du gör! Det handlar om att göra. Det handlar om att hitta det där lilla extra. Lägga in nästa växel.

Petter Stordalen, hotell magnaten och legenden gjorde och gör detta om och om igen. Succé efter succé. Frågan är skulle du kunna sno detta koncept?

Låt oss säga att du hade framgång i din träning för ett tag sedan. Fundera på vad du gjorde och du kommer troligtvis komma fram till att du la i den där lilla extra växeln. Ligger den i än? Håller framgången i sig? Det kanske behövs en förändring? Försök att hitta vilken förändring du skulle kunna göra nu för att uppleva succé igen.
– ändra träningskoncept?
– fler set? färre reps? Tyngre vikter?
– kombinera övningarna annorlunda?
Ja, nyckeln ligger där, där i förändringen!

Låt oss säga att du mådde så himla bra för ett tag sedan. Ohh, vad du skulle vilja hitta dit igen. Minns du vad du gjorde?
Lösningen många använder sig av är att äta mindre. Lika många försöker kompensera skitmat med mer träning. Sorry, men det har alltid varit ett dåligt koncept.
Vi behöver:
– bra mat som kroppen kan bygga muskler av, se till att få i dig bra kvalite på protein mm.
– bra mat som ger dig energi. Denna energi gör att du kan ta i mer på träningen, springa snabbare men också gör att du blir lite, lite gladare och piggare. Du anar inte hur mycket detta kommer att ge dig!
– bra mat som håller dig frisk. Dina bakterier i magen bestämmer mer än vad du tror. Se till att gynna det vinnande laget (läs de goda bakterier)så kommer framgången snabbare än du kan ana!

Ja, som du ser är bra mat ett framgångskoncept! Bra mat är den mat som är processad så lite som möjligt. Har den inte växt direkt upp ur marken eller haft en mamma eller en pappa var skeptisk.
Just det! Semlan passar inte in någonsatans där men lugn – du dör inte av den. Frågan är bara om den ger dig den succé som du så länge sökt…

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist som galopperar mot nästa succé!

Kommentarsfunktionen är avstängd.