Stolt över styrka & hälsa!

Magcancer, lungcancer, tumörer lite var stans, parkinson och demens, och alla är borta. Ja, där har ni större delen av mitt släktträd. Tacka tusan att jag gör vad som helst för att hålla mig frisk! Såklart gillar jag det jag ser i spegeln och ännu mer att lyfta tungt. Annars hade jag ju faktiskt farit med osanning…

Carolin Helt har skrivit om det så många gånger, det här med hälsohets. Gå in och läs dessa kloka ord och siffror för hon ger er det svart på vitt!

Tänker på alla dem som kommenterar och ”tycker illa” om oss som väljer att träna mycket

Vet ni varför vi gör det?
Har ni gått 1000 mil i våra mockasiner?
Har ni samma gener, kanske sjukdomsbild, önskningar och mål som vi?
Nä, jag tänkte väl det

Idag  (fredag) när jag skriver detta förstod och såg jag att ännu en hjälte som kämpat klart.
Jag kände inte henne, Catharina Rytter, så väl och vi träffades kanske en gång om året. En underbar människa. Hon kämpade under väldigt många år. Jag vet också att hon tog hand om andra, hon såg till att andra hade det bra.
Det rörde runt lite i mig då jag vet att min mamma var likadan. En kämpe nått så in i heeelvvete. Är så stolt över henne och tacksam för dessa älskade gener jag varsamt vårdar varje dag!

För det är vad hälsa handlar om – Vi måste göra det vi känner att vi behöver göra och vi är alla olika. Tänk att vissa av oss faktisk gillar att träna hårt och mår som bäst av det. Andra föredrar och gillar vandringar och vissa faktiskt både och.

Vi har alla en anledning till vad vi gör. Jag tror soffpotatisarna inte läser detta inlägg men jag vet att det finns saker de behöver göra för att hålla sig friska. Det finns saker de hade mått så bra av att göra för att inte ursäkterna ska ta överhanden i tid och otid. Jag tror också att de hade förstått andra bättre som verkligen kämpar med sin träning. Ibland, väldigt ofta faktiskt handlar det om ren och skär avundsjuka.

Fler ord känns överflödiga idag men vill verkligen understyrka att detta inlägg inte är ett ”tyck synd om mig” inlägg. Det är heller inte ett offerkoftsinlägg”
Det är ett inlägg till mig själv och min styrka och ett inlägg som hedrar dem som kämpat klart.

Jag kommer fortsätta att minnas er som de hjältar ni var och fortfarande är.

Min uppgift är nu att fortsätta njuta och kämpa för min styrka och min hälsa.

Gla lördag på er därute
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, full av energi, muskler och livsglädje. Men också en Pt, föreläsare och mental tränare för dig som vill uppnå detsamma

Kommentarsfunktionen är avstängd.