Som att vilja ha en Porsche utan att vilja betala för den

Nu sitter vi här, alla Pt:s, med människor som vill bli av med julfläsket (som troligtvis suttit där sedan augusti). De är motiverade upp över öronen och med en tro på att tar jag bara kontakt med en Pt så löser det sig.

Så kan det vara, så kan det vara…
Om! Du är beredd att betala priset!! Och då menar jag inte vårt arvode utan priset, i blod, svett och tårar. Alltså det krävs för att nå höga målsättningar.

Missförstå mig rätt. Jag är stor vän av höga målsättningar men jag vet också att det kostar att ta sig dit. Senast igår satt jag med en tjej som ville gå ner 20 kg men tyckte det blev för mycket med mer än 2 ggr träning per vecka. 20 kg!! Jättebra men?!? Det krävs jättemycket jobb. Naturligtvis, vårt jobb är att leda dem till målet men gott folk! ni måste vara realistiska!

Jag tror reklamen i media är stor skuld till detta.
”kaffeconjak” hette nått som gjorde att man lätt! tappade vikt. Men hallå?!

Det är hur lätt som helst att sätta ett mål. Som att skriva en önskelista ungefär. Sitt och titta på listan ett tag och se ifall något händer… trodde inte det va?

Som att vilja ha en Porsche utan att vilja betala för den.

Nej, en målsättning behöver en handlingsplan!
Hur ska jag nå målet? Vad krävs? Här kommer vi, Pt:s, då in i bilden, det kommer att gå! Men du måste betala priset! Det är inte farligt att träna och röra på sig varje dag! Med rätt upplägg och rätt variation det vill säga. Detta är vad som krävs för att tappa mycket i fettvikt. (Naturligtvis handlar det mycket om kosten, lika mycket faktiskt, men det tar vi en annan gång).

Du kan rasa i vikt (då också muskelvikt) genom att svälta dig men du kommer då må som en kratta och gå upp all vikt då du börjar äta igen. Vilket du med all sannolikhet kommer att göra.

Summering:
Sätt ben på din dröm! Gör en handligsplan dvs en plan på hur du ska nå dit. Ställ dig frågan – är jag beredd att göra vad som krävs? Är detta vad du verkligen vill? Om ja – KÖR!!

Låt inte resurserna styra dig, låt ditt älskade mål styra dig!!
Hitta, fixa, kräv de resurser du behöver! Du vill ju så gärna och nu är du beredd!! Låt inte reklamen lura dig till något som inte funkar. Sålla vad du läser. Vi på Pt Kvinna kommer göra allt vi kan för att du ska lyckas!

Hälsningar
Lisa Kaptein Kvist –med hög målsättning och en vilja att betala vad som krävs!

Kommentarsfunktionen är avstängd.