Smärta är bara svagheten som lämnar kroppen!

Oftast! Är det så. Vi tar inte i, vi slutar springa och vi viker ner oss för… Det gör lite ont…
Sen står ni där, förvånade för att det inte händer något med resultatet.

Det tar emot, det kommer göra ont men lär er uppskatta denna smärta så kommer det. Det efterlängtade resultatet! Jag tror ingen vill vara svag eller känna sig svag. Bestäm då att smärta är bara svagheten som lämnar kroppen. Den blir då mycket lättare att stå ut med och du kanske till och med kommer att njuta av den? Vem vet?

För er som hoppat på Carolins burpeesutmaning vet vad jag snackar om. Det gör ont, men det är gött och det ger resultat. Ovanpå det är det kul, eller ser i alla fall kul ut.

Nu menar jag inte att ni som sitter med benet i gips ska tänka på samma sätt med smärta. Som jag skrev, oftast för oss som är fullt friska, är det något som får oss att ge upp och vika ner oss. Bort med det mina vänner så är ni på G. Tänk bort smärtan.

Var på spinning idag och blev så förvånad när instruktören frågade (bara det är konstigt, man frågar inte, man befaller!) hur många som vill hänga med på den sista minuten stående med tempo. Ingen svarade, förutom jag då…
Klart sen hängde några på men vi snackar en minut! vem fasen viker ner sig när det är en minut kvar?? Det bränner i låren men då är det just svagheten som vill lämna kroppen och det känns gött.

Texten idag blir inte så lång för jag skumpar fram på en buss mot SM slutspel i Rugby i Norrköping. Här kan man tala om smärta! Att efter varje match resa sig, värma upp på nytt, ge allt för guldet. Guldet som vi ska ha med oss hem. Starka och utan smärta, bara njuta. Det är så vi jobbar.
Tränat mental för detta i månader…

Det handlar oftast inte om hur du har det utan hur du tar det. Tänk på detta nästa gång du är på väg att vika ner dig för du ”tror” du har ont. Det är inte du! Du viker inte ner dig! Inte nu längre! För du – du är stark!!Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, smärttålig som få och som älskar bra resultat

Kommentarsfunktionen är avstängd.