Skilj sak och person samt lämna mest-kränkt tävlingen genast!

Får du någon gång möjlighet så lyssna på Torklid Skölds föreläsning så gör det! (Torkildskold.se) Han far land och rike runt just nu och av honom finns det mycket att lära. Speciellt om konsten att leda sig själv

(har lånat denna fantastiska bild från fredagsfrackisen på Facebook)

Vem är du? Jag är Lisa, 51 bast, är personlig tränare mm, 1,5 barns moder och näst intill en perfekt fru (och med stor dos humor…)

Noph, det var inte svar på frågan om vem jag är. Det säger vad jag heter, hur ung jag är och vad jag jobbar med. Det berättar också att jag är mamma och även lyckats bli gift.

 

Jag är! – En stark person som är mycket känslig, gråter ofta, alltid till filmer (Djungelboken och Bambi är nog värst) Jag känner mig, och är stolt över vad jag åstadkommit och har stort behov av humor.

Såg ni? Förstod ni skillnaden? Kom till insikt. Det kan vara avgörande hur du ska må och hur du ska hantera saker.

Låt oss säga att någon anser att jag gör något fel på jobb. Väldigt lätt att ta detta personligt. Men det är inget fel på mig och mina känslor, det är något fel på det jag utfört på jobb! Vilket oftast går att rätta till.

Förstår ni poängen? Håll kritiken utanpå så att säga.

Låt oss säga att min man blir arg på mig för att jag stoppat in fel, på fel sätt i diskmaskinen. Jepp det händer ofta. Är man fel på det här kan man tro att han älskar mig mindre för detta men det vet jag att han inte gör. (Tror jag) Men han ogillar min ”diskteknik” Ja, ni har nog fattat.

Nu över till kränktdelen.

Det ter sig som att vi befinner oss i någon sorts tävling om vem som blir mest kränkt och snabbast?!

Vad händer? Var tog humorn vägen? När ni hör, läser, ser på Tv eller vad det nu än må vara – skilj på sak och person. Det är kanske inte riktat till dig. Det var kanske bara på skoj. Sluta delta i detta Mest-kränkta SM.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, en okränkt liten känslig typ men som är stark som fan!

Kommentarsfunktionen är avstängd.