Skid, yoga och inspirations resa i april 2018

Följ med oss på skid, yoga och inspirationsresa till Alagna, Valsesia, Italien 11-15 april

12 mil norr om Milano, vid foten av berget Monterosa finner du den vackra byn Alagna. I denna vackra natur, med fantastisk mat och ett underbart skidsystem tänkte vi nu arrangera 2018 års skid & inspirationsresa! Vårt mål är att du ska åka härifrån full av inspiration, upplevelser och ökad rörlighet att du lättare kan leva ett hälsosamt liv när ni kommer hem!

Vi kommer att bo på Hotel Monterosa i den fantastiska byn Alagna och programmet kommer ungefär att se ut så här (yogan kan bli vissa eftermiddagar pga. bättre snö förmidag):

  • 11/4 ankomst till Hotel Monterosa. En inspirerande föreläsning om mental styrka samt att vi fixar med skidor, liftkort så vi är redo för kommande skiddagar! Vi avslutar dagen med en härlig middag på hotellet.
  • 12/4 startar vi dagen med ett härligt yogapass för att sen äta frukost. Sen drar vi iväg på vår första skidupplevelse! Mjuka, uppvärmda och redo! Vi avslutar dagen med en god Italiensk middag på hotellet.
  • 13/4 Startar vi även denna dag med ett härligt yogapass, frukost, redo för nya upplevelser i pisterna. Kvällen avslutas med ytterligare en härlig middag på hotellet.
  • 14/4 Frukost efter en härlig sovmorgon men man vill ju också vara först i backen eller hur? Kvällen innehåller allt ifrån after ski till en underbar middag på hotellet.
  • 15/4, beroende av avresetider så håller vi programmet öppet för denna dag.

Priset är 515 euro, del i dubbelrum, 4 frukostar, 3 underbara 3 rätters middagar samt 3 dagars liftkort. 615 euro för enkelrum. (flyg, transfer och luncher tillkommer).

Sista anmälningsdag 2017-12-15. Då skall anmälningsavgiften på 35 % av resans pris vara betald till hotellet för att kundens reservation skall vara bekräftad. Resterande summa betalas på plats med kort här.

Avbokning:
Vid avbokning tidigare än 30 dagar innan ankomst debiteras 10% av resans pris. Avbokning 30-15 dagar innan ankomst debiteras med 20% av resan. Vid avbokning senare än 15 dagar innan ankomst debiteras förskottet i sin helhet. Den del av förskottet som inte debiteras återbetalas.

Överföring görs till:
Pink Group Srl, Piazza degli Alberghi 12
13021 Alagna Valsesia
IBAN IT61 X060 9044 7900 0005 5935 026
Banken heter, Biverbanca som har BIC CRBIIT2B

Kommentarsfunktionen är avstängd.