Sifferkombinationer vs träningsglädje

Kommer ni ihåg han engelskmannen, siffersnubben som härjade för ett par år sedan. Man skulle äta precis som vanligt 5 dagar i veckan och nästan inte äta alls resterande 2. Sicken glädjedödare han var alltså…

Ja, inte för sin egen del. Han skrattar nog fortfarande hela vägen till banken… Han fick ju en och annan apostel här i Sverige också. Det var ett himla hallå om att alla skulle må så mycket bättre om vi gick hungriga två dagar i veckan(men hur kul kan det va?). Tänk jag förstod aldrig vitsen med det där. När man liksom kan må så bra av att äta lagom mycket varje dag i stället… En av apostlarna verkar dock inte ha det så vidare värst jätteroligt heller längre. Verkar som hen har dragit på sig någon form av glutenintolerans och det är verkligen tråkigt. Verkligen. Nu skriver hen böcker om det istället och det kan verkligen inte vara lätta att hänga med i svängarna när man har en kappa som följer med vinden i den hastigheten.

Den där siffersnubben han nöjde sig inte bara med de där 5:2, han kom dragande med en siffra till – 3. Kommer ni ihåg? Det är här det riktiga glädjedödandet kommer in. Förutom att inte äta två dagar i veckan så skulle man bara träna ynka 3 minuter. TRE MINUTER?!?!

Fattar ni?! Det är ju inte klokt?! Reducera något som ger så mycket glädje och livskvalitet till ynka tre minuter i veckan??? Helt sjukt.

Lite sådana här saker tänker jag på när jag är ute och springer långt och länge. För jag tänker rätt mycket då. Tänker och känner. Tänker oerhört kloka tankar. Känner galet mycket träningsglädje 🙂

När jag springer förbi fälten med vete blir jag nåt så oerhört glutentolerant. När jag springer i uppförsbackar är jag så tacksam för att jag äter mina kolhydrater och har klipp i steget. När jag har fått trötta ut mig ordentligt är jag så oerhört glad över att jag fått trötta ut mig pga träning och inte pga att jag inte ätit. Jag är stolt över att jag la av med alla märkliga löpsedelsdieter redan på 90-talet. Jag tänker på att knoppen funkar så himla bra när kroppen är i rörelse. Jag tänker på att det finns dom som säger att träning är inte allt här i livet, jag är eventuellt något skeptisk till det påståendet 😉

bild%202-9

//Carolin”galet glad och tacksam” Helt

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.