Se hit alla i Nässjö- och Värnamotrakten – det händer mycket i höst som inte får missas!

Det händer så rasande mycket kul i höst att det helt enkelt förtjänar lite bloggutrymme redan innan det hänt ?

Vi drar i gång med Kom i Form  måndag 12/9 18:30 och pågår i 8 veckor – kursen för dig som vill ha lite extra push för att komma igång. Personligt träningsupplägg som uppdateras efter 4 veckor,  kroppskompositions mätning vid start och efter 8 veckor samt 8*45min kost- och motivationsföreläsning. Föreläsningarna är för övrigt det enda som har en fast tid, måndagar 18:30. Övriga träffas bokar vi individuellt. Tränar på gymmet gör du själv precis när du vill (under öppettid förstås). Allt detta för endast 1095:-, helt orimligt när jag tänker efter. Det är 11 terminen som vi kör Kom i Form och med drygt 1300 deltagare måste vi nog säga att det är en rasande succé 🙂

Vässa Formen gör comeback i Nässjö på tisdagar from 13/9 och i Värnamo 22/9  Jösses vad jag ser fram emot detta! 10 veckor där det ska vässas å det grövsta. Personligt kost- och träningsprogram för alla deltagare. Mat- och träningsdagbok i 10 veckor alltså och personlig feedback varje vecka. Rackarns vad rödpennan ska glöda! Här är det toppform som ska nås och sorry, då räcker det inte bara med att äta ”varierat” och träna regelbundet-nu petas det i detaljer. Ett gemensamt träningspass varje vecka, tisdagar 18:30 i Nässjö och torsdagar 18:00 i Värnamo . Vi kör utomhus oavsett väder, med egen och andras kroppsvikt. Tuffare? Jajamän! Dessutom skitigare och garanterat riktigt, riktigt roligt. Vi snackar om ni ursäktar språket – hård jävla träning. Nä, inte bli rädd nu. Jag är Personlig Tränare och utbildad i att individanpassa träningen, jag är liksom proffs på det. Allt går att göra lättare och svårare. Träningen blir så hård som individen förtjänar ? 2990:- (medlem på e3 1990kr) Kan meddela att alla som tagit sig igenom Vässa Formen är i sitt livs form, helt otroligt bra resultat!!

Efter det drar Löparskola steg 1 Värnamo och 14/9 18:30.  Detta är riktat till dig som precis har börjat springa eller som helt enkelt vill utveckla sin löpteknik. Löpskolnings- och styrkeövningar samt smarta individuella träningsupplägg allt för att bli en starkare, snabbare och skadefri löpare. Riktigt kul är det dessutom. 5 tillfällen. 799:- (medlem på e3 599kr).

Löparskola steg2? Tuffare intervallpass och styrkeövningar. Rasande roligt. Inget datum inplanerat, det beror på er efterfrågan. Jag ställer upp!

Utbilda dig till Licensierad Personlig Tränare! Det vankas det Grund Lic PT utbildning I våras var det första gången som jag hade privilegiet att ansvara för utbildningen. Jag har tidigare utbildat gyminstruktörer via Traniners Academy men det  här slår ta mig tusan allt. Att lägga så mycket tid till att lära sig själv saker är ju helt fantastiskt men att lära sig att lära andra att i sin tur lära vidare – det toppar allt. Den 3/11 drar det igång på e3 Träning & Hälsa i Värnamo. Redan nu har anmälningarna börjat droppa in ?

Nedan följer ett utdrag av vad utbildningen innehåller –

Teori

Grundläggande kunskapsteori i anatomi, fysiologi, näringslära, träningslära och Yrke: Personlig Tränare. Kan läsas av alla oavsett tidigare erfarenheter för att bli Licensierad Personlig Tränare.

Grundläggande kunskapsteori
 • Anatomi; skelett och leder, muskelsystemet
 • Fysiologi; muskelfysiologi och träningseffekter
 • Näringslära; näringsämnena, energisystemet
 • Träningslära; träningsupplägg och teorier
 • Yrke: Personlig Tränare; kommunikation och teorier

Praktik

Praktikmodul är praktisk med teoretiska inslag, denna del går inte att läsa via nätet utan den är lärarledd. Blocket avslutas med en praktisk examination.

Praktikmodulen
 • Funktionell anatomi
 • Muskler i rörelse
 • Principer för träningsprogram
 • Introduktion till styrketräning
 • Flexibilitet
 • Kontraindikationer på träning

7 lärarledda och tokmaxade dagar, sjukt mycket hemstudier och så makalöst mycket värt all ansträngning om du är en kunskapstörstande individ och som inte bara vill ta genvägar till en titel…

Steg 2 genomförs på Personal Training School i Stockholm.

Alltså ni fattar vilken höst detta blir!! Makalöst bra helt enkelt!

Antingen anmäler ni ner via bifogade länkar eller så mailar ni mig – carolin.helt@e3.nu för ni är väl på?!

//Carolin Helt, Int Lic PT, Löpcoach och utbildare and I love it?

Kommentarsfunktionen är avstängd.