Sätt ben på dina drömmar

Skillnaden mellan en dröm och ett mål är att drömmen har fått ben. Drömmen har fått en handlingsplan! Jag kan nog prata för Carolin här också för att jobba som Pt så sitter man med människor som vill en massa. De har drömmar, de vill gå ner i vikt, de vill komma igång, de vill bli hälsosammare, må bättre eller kanske köra Vättern runt. Spridda önskemål kan man säga.

Men ofta! alldeles för ofta är det mest snack och ingen verkstad. Målsättningar och att sätta ett mål har blivit något alla måste göra. Och det är här jag reagerar. Du måste ingenting alls! Du måste inte ens överleva om du inte vill. Ta bort det jädra orden från ordlistan samtidigt som du tar bort det mesiga ordet ”bör”
Använder du måste och bör lär du inte komma någonstans!

Nej sätt ben på dina drömmar! En dröm ska vara något du verkligen vill. När du kommit på vad du vill, skriv ner det!
Ca. 60 000 tankar cirkulerar i ditt huvud varje dag och de du skriver ner blir då en programmering till din hjärna att detta blir extra viktigt. Du har nu börjat göra en handlingsplan, din dröm börjar få ben!

Näst steg är att skriva ner hur du ska komma till eller förverkliga din dröm. Det hjälper alltså inte hur mycket du skriver vad du vill, du kommer inte hela vägen fram om du inte bestämmer dig för hur och vad du behöver göra.
Som att skriva en inköpslista och tro att varorna kommer hem av sig själv.

Nästa vecka börjar Ica Klassikern!

För dig som inte vet var du ska börja eller behöver ha ett mål – gå in med ditt Ica kort, anmäl dig på www.icaklassikern.se
Du kommer få stöd och hjälp via ditt ica där du bor eller via hemsidan. Du kan träna själv om du så önskar detta. Via en portal kan du gå in och registrera all din cykling (cyklingen är första grenen) När du tex. cyklar till jobbet eller om du går på ett spinningpass.
Fram till Juli månad (9 veckor) har du på dig att få ihop de 30 mil som krävs för en svensk klassiker (Vättern runt)
Det finns en omräkningstabell på siten där du kan få till godo nästan all den träning du utfört.

Detta koncept bygger på att vi ska röra på oss mer. Kanske är det något för dig?
Chans till att vinna priser (träningsresor bland annat) och bor du i närheten av Höllviken får du chans att träffa mig!!
Ha, ha, det kanske mest skrämde bort folk…

Se till att gå in och anmäl dig nu! Bli en i gänget! Kom iform och må bättre redan nu.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist med många drömmar, med ben och ordentligt utförda handlingsplaner!

Kommentarsfunktionen är avstängd.