Satsas på att bli målvakt..

Satsas på att bli målvakt i ett kasst lag så får du bollen jämt. Eller träna upp ditt mod och bli en spelare i ett bra lag där du får kämpa och därmed utvecklas.

Jag behöver väl egentligen inte skriva mer. Den texten talar väl för sig själv? Men jag ligger rätt gött här i mitt växthus så jag skriver lite till.

Vad menar jag då? Jo, det är inte så svårt att uppfattas som skicklig om du umgås eller är på en plats som inte utmanar dig. Detta behöver inte vara fel, det kan va rätt gött och återhämtande.

Problemet är bara om du börjar gnälla. Om du inte trivs där du är, är lite lat och innerst inne vill utvecklas. Då kan du inte stannar där! Då måste du ut!

Ut ur din trygghetszon!

För att citera Paolo Roberto: ” till trygghetszonen går dina drömmar för att dö”
Det är så jäkla rätt!

Hur vet man då att man är vid rätt plats? Hur vet man ens var sin trygghetszon slutar.
Det vet du när du börjar få handsvett, när det känns obehagligt fast på ett pirrande sätt. När du inte går på autopilot utan måste vara på tå!
Där min vän, där ses vi!

Egentligen hade jag tänkt skriva om en fantastisk kurs jag varit på men den får komma nästa lördag. Är forfarande helt yr och omtumlad av alla intryck och nya insikter. Herrejävlar vad vi var ute och surfande utanför trygghetszonen!!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, nu en ännu bättre föreläsare och med större ”zon”

Kommentarsfunktionen är avstängd.