Resfeber? Jag? Jajamän…!

Me, myself and I ska åka på semester för oss själva för första gången ever. Chefredaktör Lisa, hon åker på semester där hon tränar på att inte träna och äter chokladcrepes och jag, jag tänker lite annorlunda..

Jag har velat åka till Playitas  Resort i en väldans massa år nu. Ni vet väl vad Playitas är för ställe?

”Strax intill den lilla byn Las Playitas ligger nämligen den enorma träningsanläggningen Playitas Resort, som också är den största sport- och aktivitetsanläggningen på hela Fuerteventura. Den seriösa sportutövaren, hobbymotionären eller familjen som vill göra något tillsammans – alla trivs på Playitas!
Playitas är stort. Över en miljon kvadratmeter. Därför är möjligheterna till träning och aktiviteter i princip oändliga. Upptäck nytt eller bli bättre på det du redan kan. Oavsett vilket element som är ditt, lovar vi att du kommer hitta din form för att träna kroppen och må bra. Älskar du vatten och vill simma eller köra vattenaerobics, finns det inte mindre än fyra pooler inom området. Är jord det element som attraherar mest, kan du prova våra sköna vandringsleder och löprundor som slingrar sig upp i bergen. Eller så kan du hyra cykel och utmana dig själv i den kuperade terrängen. På landbacken hittar du även många olika träningspass som spinning, bodytoning, stretch och relax. Varje ny dag börjar med morgongymnastik med utsikt över Atlanten. Och utöver detta kan du spela tennis, golf och har även fri tillgång till ett stort fitnesscenter på området, som är Kanarieöarnas största.”

Ni förstår ju varför jag vill dit. Det lilla sockergrynet (maken) har dock inte riktigt haft samma önskan. Han vill citat ”inte åka på nåt xxx träningsläger när det är semester” . Nu är han dock låst vid hemmet pga en knäoperation och jag passar på att åka själv. Det har faktiskt varit hans förslag på lösning på denna lilla åsiktsskiljaktighet hela tiden, då han ogärna ger sig (envisa karl!). Som den fogliga hustru som jag är var jag ju helt enkelt tvungen att åka 😉

bild-548

9 par träningstajts, 11 toppar, 9 sportBHs, 4par träningdojjor, mängder med strumpor, vattenkokare, kaffe, solskydd, bikini, cykelhjälm, vätskebälte – vad har jag missat?

Jo, jag har ju tänkt träna en del på semestern. Det är liksom det jag gillar allra mest. Och äta. Och sova. Och läsa bok i solen. Det är så planen för veckan ser ut. På tisdag morgon lyfter planet! Varför jag packar redan nu? Jag har  resfeber samt -förberedelse, det är allt 😉

Då jag reser ensam (hjälp!) kommer jag förmodligen att uppdatera er alla om mina förehavanden ofta (måste ju få ”prata” med någon) och ha en saftig telefonräkning …

/Carolin

 

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.