PT På Riktigt goes Julkalender -Lucka 1

Traditioner ska man hålla hårt på och därmed bjuder vi på en PT På Riktigt- kalender!! Ja, typ en julkalender med en liten minneslucka varje dag fram till julafton.

Med minneslucka menas i detta fall ”klokheter och tips som man minns” 24 dagar på raken! BOOM???

Första klokheten är dock snodd. Den kommer från Olof Röhlander som i sin tur snott klokheten från Lennart ”Hoa Hoa” Dahlgren. Innan han blev stjärna på ”På spåret” var han Sveriges mesta tyngdlyftare med bland annat 11 SM guld på meritlistan. Han vann i helgen som var ytterligare ett pris, Hederspriset på Fitnessfestivalens gala, Guld Hjärtat.

När han fick frågan vad han tycker om träning, svarade han-

”Jag har egentligen aldrig gillat att träna. Men jag tycker om känslan efteråt, och jag gillar resultatet av själva träningen. Därför gör jag det.”

Det säger alltså snubben som när han var aktiv lyfte 8 ton varje träningspass och som tillhör de som fortsatt träna hårt även efter att elitkarriären var över.

Vill man ha resultatet av träning måste man utföra arbetet som krävs oavsett om man för dagen är tokmotiverad eller ej.

Tja, det var den klämkäcka klokheten för lucka nr1 i PT På Riktigts Julkalender det?

När ni har smält det gör ni enligt följande –
1. Gillar inlägget
2. Delar inlägget på alla tänkbara sociala medier
3. Kommenterar något glatt, käckt och gillande

För vet ni vad? Det här är inte bara en julkalender! De 2 mest aktiva julkalendergillare/delare/kommenterare kommer nämligen att vinna ett pris!

Ett så makalöst fint pris att ni kan inte ana!
1st PTpass per person med antingen Lisa eller mig. Var inte detta ett helt makalöst bra pris ändå? Lisa och jag, det bästa julklapparna ever, typ??
Ja, vill man inte ha oss som julklapp kan man dela och gilla ändå kan jag tycka. Ni kan ju ge bort oss till någon annan behövande också. Vi är lösningsorienterade vi.

God Jul så länge och träna hårt????

/ Carolin Helt, Int Lic PT och givare av många gåvor

Kommentarsfunktionen är avstängd.