Problem som blir till lösningar!

Då har jag testat något nytt idag. Nytt för mig alltså. Jag har ju en höft som snart ska bytas ut och kan tyvärr inte löpträna mer. Jag älskar att springa, då mår jag som bäst samt löser alla världens problem under tiden.

Vad gör man då åt detta…?

  • Alt. nr 1 – lägg dig ner och böla ( gråta på skånska)
  • Alt. nr 2 – hitta en lösning som funkar för dig

När vi var på träningsresa i Italien gick jag med stavar vilket visade sig fungera utmärkt! Shit vad glad jag blev. Snacka om att vara stolt över sin kropp efter en 7 timmars vandring med ganska mycket stigning!

Hur som helst, i detta fina söndagsväder bestämde jag mig för att prova att springa, inte långt, men springa med stavar. Det funkade! Inte hur mycket som helst men jag var ute ca 45 min där jag varvade löpning och gång. Jag tänker nu, håll i denna rundan och se hur länge den funkar. Och! när det inte funkar längre, att den då blir för tuff, då skulle man kunna bli smått deprimerad eller hur? Men! Då är jag ju ännu närmare operationen som jag ser sååå mycket fram emot. Det är ett sätt att se på det hela och tro det eller ej, det funkar för mig.

Hur gör du när det går emot? Hittar du någon lösning eller skulle du behöva ” bölehinken” (en hink min dotters lärare har satt i klassrummet när eleverna blir gnälliga ha, ha) eller behöver du ta på dig gnällkepsen? Eller…? skulle du kunna hitta någon lösning? Jag lovar den finns där! Jag är inte unik på något sätt. Jag är inte bättre än vad du är. Jag är bara jävligt bra tränad mentalt! Börja du där med!

Ös på, hälsningar
Lisa Kaptein Kvist, svart bälte i mental styrka

Kommentarsfunktionen är avstängd.