Playitas – perfekt för den rastlöse..

Nu är jag på plats och kan konstatera att här är det inte lätt att ha långtråkigt…

Försökte skriva detta inlägg redan igårkväll men en sak man faktiskt kan klaga på är den något bristfälliga wi-fin. Nåja, man kan inte förvänta att allt ska löpa smärtfritt. Vilket för mig osökt till första löprundan… I går morse tänkte jag göra två flugor på smällen och både reka omgivningarna runt anläggningen och fixa morgonfyset på samma gång. Det finns fantastiskt mycket stigar runtomkring här och stenar. Stenar att snubbla på och stenar att landa på. Redan efter 3k lyckades jag med båda. Ingen större skada dock. Morgonstund har blodsmak i mun eller i alla fall på armbågarna. Gigantisk frukost efter det och eventuell smärta var glömd. Lagom tills dess att frukosten sjunkit undan var det dags för mig att testa Ruffie för första gången. En svensk träningsform utformad av MMA Fightern Musse Hasselblad. Ruffie innebär enkelt uttryckt att man tränar styrka och kondition med sig själv och andras kroppsvikt. Att dra, bära, hasa och knuffa runt på andra tanter i 30gradig värme är jobbigare än man kan tro ;-).

Eftersom jag aktar mig för Zumba, Step up och annat rytmiskt trams inriktar jag mig på egen träning och de gruppass som inte kräver just rytmik och lyckades pricka in ett par såna till. Ännu mer av dra, bära, hasa och putta tant och även denna gång, rätt jobbigt.

Dag 1 här på Playitas kan summeras – 4,5 timme träning, 3,5 timme solstolshäng och däremellan har jag mest ätit och duschat. En rätt schysst fördelning och hittills en semester helt i min smak 😀

Dag 2 har börjat på liknande sätt dock utan skrubbsår denna gång. En mer utförlig rapport på denna semester kommer. Fru Chefredaktör har gett mig order om att föra noggrann dagbok. Är det semester så är det..

bild-550

Kommentarsfunktionen är avstängd.