Playitas igen- hur är det möjligt?

IIIIIHHHHAAAAHHHH!!! Nu är jag äntligen på plats på Playitas för en av mina, numera återkommande egoveckor. Det är ett helt år sen sist pga det kom en tripp till Fiji i vägen…

Den trippen var iofs både mentalt och moraliskt uppbyggande men vad gäller fysiken var det raka motsatsen.
Men nu är jag alltså här för en vecka med Me, Myself and I som resesällskap. Jag ska i vanlig ordning ägna veckan åt – äta, sova, tokträna, monstermassage varannan dag, somna i solen mellan varven och göra allt i precis min takt, ordning och tempo. Fler borde testa de här med att sällskapa med sig själv. Det är ett rätt trevlig sällskap om man som jag är begåvad med ett rikt inre liv.

  1. På senaste tiden har jag funderat lite extra på sånt som jag länge känt skulle öka min livskvalitet, som jag tänkt varit omöjligt men som när jag bara sett till att göra det visa sig fullt möjligt ändå.
    Att som nu åka på egovecka 1-2ggr/ år pga kände att jag skulle må så rasande bra av det och bli en bättre medmänniska. Det trodde jag var omöjligt pga så förtvivlat nödvändig pga fullsketen med jobb. Det visade sig att när jag bara såg till att boka resan och boka av jobb så gick ju det alldeles utmärkt. Jag är inte fullt så nödvändig som jag trodde.
  2. Minimera uppvaknande medelst alarmhelvete i mesta möjliga mån pga ökad livskvalitet. Vet ni, det funkade först när jag bestämde att så får det bli. Jag måste verkligen inte maximera antalet vakna timmar. Jag maximerar både livet och dagen genom att vakna när jag är klar.
  3. Ha fritid. Sen i höstas har jag faktiskt haft det. Bokat in CF(Carolin Fritid) i kalendern och f*n ta den som bokar in jobb på den tiden. Det gick. Men först när jag gjorde det.
  4. Tänker att det borde vara på samma sätt med det här med en vit boxer. Det är ju orimligt att jag ska få tid och utrymme för en vit boxer – om jag inte skaffar en vill säga. Ja, det är ju vad erfarenheten visar. En vit boxer som heter Börje.

Obs! Ingen av punkt 1-3 är resultatet av tydliga målsättningar och detaljerade handlingsplaner. Jag bara gjorde att ser ni. Såg tillfället och tog det – the story of my life.

Dagliga och rikliga uppdateringar bjuds det på via instagram @carolinhelt och här på PT På Riktigt framåt torsdag, för den som inte är så överdrivet intresserad.

HEPPÅER!

/Carolin Helt, Int Lic PT #livingthedream

.

 

 

 

Kommentarsfunktionen är avstängd.