Önska dig inte att saker var lättare!

Önska istället att du var bättre! Ja då har man varit på utbildning igen. Nyss hemkommen och full av inspiration! Kommer med all säkerhet att skriva massor om den och vad den kommer att ge mig (och er) framöver men det får bli en annan gång.

Varför går man då på en utbildning? Jo, i mitt fall är det för att bli bättre. Jag vill bli bättre på det jag gör och jag vill också att mina klienter ska få ännu mer för den summan de betalar mig för. I förlängningen vill jag att de ska få ett ännu bättre resultat!

När jag då väljer en utbildning så väljer jag inte något jag redan kan för att det ska vara lättare. Jag önskar ju inte att saker vore lättare jag önskar ju att jag blir bättre. Och nu! Nu är det dax för att ta nästa steg i min karriär!

Hur väljer du att göra?

Önskar du att det inte var så jobbigt i löpspåret? I så fall varför? Du får ju inte samma resultat då! Det var väl resultat du var ute efter, eller hur? Njut av motståndet, det är den som ger dig utveckling!

Önskar du att hantlarna i gymmet var lättare? Kanske skulle du istället önska att du blev bättre på att lyfta dem. Bara bestäm dig för att nu är det dax! Nu ska du klara det för du vill bli bättre! Din träning kommer att bli mycket roligare då och vet du va?! Då kommer också resultaten! Nu går där väl en jordbävning borta i Jönköping där Carolin Helt bor när jag skriver att det underlättar ifall du känner lust i det du gör. Ifall du tycker det är roligt att träna. Carolins image är ju att det inte ska vara roligt utan bara jobbigt men vi vet ju alla hur kul hon tycker träning är, eller hur?

Nu när morgondagen närmar sig, önska dig då inte att den blir lättare, önska dig att morgondagen ger dig den utmaning som du kommer att bli starkare av. Jobba på att bli bättre på det du önskar. Lägg din tid på det som gynnar dig och din kropp.
Gissar att det inte är övertidsarbete då…

Ut i löpspåret med dig och njut av utmaningen!
Ta ett par tyngre hantlar i gymmet nästa gång, det är då det händer! Din kropp kommer bli starkare! Nu ska jag gå och baka en äpplekaka och jag är totalt värdelös på att baka. Men om jag nu ska bli bra på detta så får det väl bli svårt då. Jag önskar ju mig en god äpplekaka…

Ha en underbar vecka
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, som ständigt vill bli bättre!

Kommentarsfunktionen är avstängd.