Noph, det känns inte alltid bra. För då hade du troligtvis redan uppnått det

Ibland förtjänar man liten paus. Ett litet brake som gör att man fortsätter. Bara du vet när detta ska ske.
Men att fastna, ge upp för att något tar emot är inte vad du behöver. Du behöver veta och göra vad som är viktigast just precis här och nu

Ja, detta blir lite av en fortsättning på förra veckans inlägg. Jag sitter själv och försöker få styr på allt och ja, det tar emot.
Men man ger faaan inte upp!

Man behöver däremot ibland sänka ambitionen för att röra sig framåt.
Vad behöver du just idag för att må bra och få energi?

Just det ska du fokusera på!
Bara du vet vad det är – Skriv!

Nej, det är ingen raketforskning. När man får ner det på pränt så blir det tydligare. Jag talar inte om höga och långsiktiga mål här. Jag talar, som sagt om vad är det som gör att du får energi? Vad är det som gör att du känner dig inspirerad? Vad är det som gör att när du går och lägger dig på kvällen så kan din sista mening till dig själv vara ”jag har gjort mitt bästa”?

Varför detta dravel?
Jo, för det är vad jag jobbar med dagarna i ända. Just nu är det specifikt all osäkerhet. Vi vet inte hur nästa vecka ser ut, hur i fasen ska vi då veta exakt var, vad vi ska träna mm, mm?

Med att sänka sin ambition menar jag att du måste troligtvis bryta ner ditt mål i små delar. Se till att fixa varje del för att sen ta dig an nästa.

Nej, det kommer ändå inte kännas bra när du börjar göra jobbet för då hade det redan varit gjort! Men bryter du ner ”resan” i små stycken så kommer du igång.

Här kommer några frågor/svar som är avgörande för att få det du vill ha.
Med risk för att va tjatig – Det är bara du som vet vad du innerst inne vill ha.

Jag vet vart jag vill
Jag vet precis var jag är just nu
Jag vet mitt varför
Jag är väl medveten om vinsten jag får
Jag vet vad jag vill ifrån (skitviktigt för mig!!)
Jag vet vad jag behöver sluta med
Jag vet vad jag behöver börja med
Jag vet vad mina rädslor är (oj, så viktig denna är. Denna är anledningen att jag tex skjuter fram allt…)
Jag vet vad mina självsabotage är (svår kanske men jag byter projekt. Kör och tränar istället för att ringa ett jobbigt samtal)
Jag vet vilka mina ursäkter är
Jag vet hur jag hittar syre att fortsätta (Jag behöver va ute, springa, promenera och lyssna på podd med Johannes Hansen – Har min själ alltid funkat!!)

Jag vet mer än väl att detta är en resa. Det kommer va tuff. Det kommer göra ont men du kommer göra det ändå. För du är ingen lite lort! och du ger faaan aldrig upp!

Ja, ha en härlig lördag med ert block och er penna
Med vänlig hälsning, Lisa Kaptein Kvist, kanske löpandes beroende av ett knä som konstrar men inte fasen bölar man för det

Kommentarsfunktionen är avstängd.