Njut nu av resan så kommer du fram!

Ett par dagar kvar till det nya året. Nu smids det planer och nu sätt det mål. Inget fel i det men jag hoppas att dagens text gör det lättare för dig att nå fram. Så det kanske inte blir som förra året eller förra året igen. Att du vid vecka 8 la du ner projektet. Du kom på att det ”var inte din grej”

Gymmet är nu fullt och överallt, i alla löpspår, ser man dem. Vissa har sina julklappar på sig, alltifrån nya löpskor till coola tights. Allt finns där men varför håller det inte? Varför ger man upp?

Du ska ställa dig denna fråga om och om igen. Den kommer, svaret kommer hjälpa dig att hålla dig på banan och inte ge upp.
Vad får du ut av att..

Du säger kanske – jag ska träna 3 dagar i veckan.

Jag frågar – vad får du ut av det?
Du säger – jag får frisk luft och går ner i vikt.

Jag frågar – vad får du ut av det?
Du säger – men med frisk luft och bättre kondition kommer jag bli piggare.

Jag frågar – vad får du ut av det?
Du säger – då orkar jag göra mer.

Jag frågar – vad får du ut av det?
Du säger, efter en stund… – då orkar jag göra mer med mina barn som jag älskar så

Jag hade kunnat fortsätta med den väldigt enkla frågan om och om igen men jag tror ni fattar.
Från att vilja gå ner i vikt, som troligtvis kommer bli en följd av handlingen, så var det något annat man ville innerst inne.

Det är just det du ska hitta!! Detta blir din resa. Detta ska du skriva ner. Detta ska du ha en blid på och varje gång du är på väg, speciellt då det tar emot ska du ta fram och påminna dig om ditt varför och vad der ger dig.

Varje gång du är där ute och utför din handling, som kommer ta dig lite närmare målet, så är det din resa. Njut av den.

Ja, du har rätt, man njuter oftast inte när man tränar hårt, springer eller vad det nu är.

Men resultatet! Kom ihåg hur det känns efter utfört uppdrag! Den resan min vän, vad du får ut, den är värt mycket!

Ska inte tråka ut er med för mycket text men ett råd till vill jag ge.
Avsätt nu tid för att vara ifred, inte ensam utan ifred. Utan mail och med avstängd telefon. Där du tittar på vilken resa du skulle vilja göra under 2019. En resa med utmaningar som kommer att ta emot många gånger. En resa som kräver mod  att genomföra. Men mod och styrka tar du dig lite, lite närmare målet. Denna gång ger du dig inte??

Ett riktigt Gott Nytt reseår på er!
Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, livsdesigner och ”reseledare”

Kommentarsfunktionen är avstängd.