Nej, mig lurar du inte och du har en väldig otur när du tänker…

”hur är det på gymmet nu förtiden? Är det säkert att gå dit?” Några timmar senare ser man dem i klunga på golfbanan och därefter med ca 22 cm mellanrum drickandes öl…

Vi ska vara försiktiga och ja, det förekommer svett på ett gym.
En fråga som dyker upp är då – hade ni tänkt rulla er i den lilla fläcken? Man spritar och torkar, Du torkar, personalen spritar, torkar och de flesta gör sitt bästa.
Så säkert den någonsin kan bli enligt mig.

Men de där kindpussarna och kramarna på pubar och uteserveringar är jag djupt tveksam till
Jag tror, nej jag vet! Att skylla på Corona för att inte ta dig till gymmet är en otroligt korkad ursäkt!!

Det är så vi, nej ni gör. I och för sig inte ni som läser detta då jag vet ni har massor av bra skit mellan öronen. Men många gör så att när det tar emot, vilket träning gör och ska göra så kommer hjärnan hitta på diverse ursäkter för att slippa.
De starka vet att det bara är en tanke, en röst men latmaskarna och soffpotatisarna tycker det är utmärkt! Att nästan ha ett läkarintyg på att få slippa.

Skulle man sen komma med förslaget att de kunde göra någon form av träning utomhus så tar det inte många tiondels sekunder innan fler ursäkter avlöser varandra. För varmt, för kallt eller för regnigt. Skit ner er säger jag!

Inget fel på golf! Fantastisk motion! men mer är det inte min vän. Nej det är inte styrketräning för att du går långt. Det är ok att tillbringa sommaren här men tro inte du får superkroppen. Speciellt inte då du ofta kombinerar detta med ett par glas rosé i motljus för att senare festa loss i grannens trädgård! Under markisen då. För det kan ju var för varmt eller det kan ju regna. Men inte tusan gäller ursäkten här!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Pt, mental tränare men inte en person som tar betalt för att vara trevlig! Tjänar rätt bra på att vara ärlig faktiskt

Kommentarsfunktionen är avstängd.