Mentalt underhudsfett!

Vårt underhudsfett fungerar som kroppens energireserv samt skyddar mot kyla och stötar.

Mentalt underhudsfett är din energireserv när det känns som världen är emot dig. Mentalt underhudsfett skyddar dig mot stötar du träffar på i livet och den dagen du känner kyla och ensamhet så finns det där och du överlever!

Ett för stort intag av energi, oftast i form av skitmat och ditt underhudsfett (och andra lagningsplatser i kroppen) är ett på tillväxt. Mycket enkelt och lätt att förstå.

Det mentala underhudsfettet får man jobba mer för att få. Man får stå ut med mer ”smärta” man får kämpa på rejält ibland för att få resultat.
Är det värt det? alla dagar i veckan!!

Men i din trygghetszon, i soffan med netflix och en påse chips är det inte mentalt underhudsfett du får. Du måste ut, du måste stöta på patrull, du måste utmana dig.
Nej, alla behöver inte bestiga KebnekaiseDet är helt upp till dig hur stark du vill bli. Mentalt då. Man får, som vanligt, göra precis som man vill. Men klarar du dig? Klarar du framtidens ev. motgångar om du inte förbereder dig?

Det funkar precis som vanlig träning, speciellt styrketräning. Tränar du, blir du starkare. Du kommer få en bättre hållning, mindre värk och ja, på ålderns höst kommer du tacka alla set och reps du utfört i livet.

Mental styrka, underhudsfett, får du just av träning. Alla utmaningar du klarat av och väljer i framtiden. Varje gång du är rädd men gör det ändå👊🏻 Där och då växer du! Invändigt!

Jag står själv inför ett utmaning i livet. En mental sådan som jag kommer klara. Varför – jo, jag har gott om underhudsfett. Mentalt underhudsfett. Alla jävla ”puckelpister” jag tagit mig över i livet. Alla gånger jag knutit näven i fickan och gått vidare. Tack jobbiga liv för jag blivit så här starkt!

Intresserad av mer underhudsfett?
Motstånd – lär dig gilla motstånd!

Varje gång pulsen går upp och du känner en knut i magen så är du på rätt plats. Kämpa på och du bli starkare. Precis som mjölksyran i gymmet du stått ut med. Fighten gör dig starkare, det är värt allt!


Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, vacklades, kämpandes men i helvetes stark!

Kommentarsfunktionen är avstängd.