Mental träning på väldigt hög nivå

Vissa saker styrd du inte över. Väder och fotbolls VM tex. bara för att nämna några. Du har nu en viktig uppgift. Du har nu ett viktigt val att göra. Det handlar ibland om överlevnad….

Ja, det hade kunnat bli mord och elände i Makedonien. Jag är inte en trevlig människa i skitväder. Men jag hade en uppgift, ett viktigt val.
Jag skapade mig nya semesterrutiner. Rutiner som får mig till en godare människa. En människa som inte bryter ihop och mördar…?

Skönt o sido men väder spelar stor roll. Makedonien och Ohrid är magiskt om vädret är på topp. Det ligger alldeles vid en underbar sjö och de tillfällen solen kom fram – total lycka!

Åter till rutinerna. Eftersom dagarna blir långa, mycket inomhus kanske och inte så mycket rörelse så ser man till att ha gjort detta på morgonen! Det ger ett lugn och man klarar prövningar bättre. För att inte tala om vad du gör för din hälsa!
Hitta din egen morgon/träningsrutin eller sno min.

Varannan dag löpning ca 45 min i lugnt tempo för att njuta av utsikt, hitta nya spännande vägar mm att upptäcka.
Varannan dag cirkelträning. Beståendes av 5 övningar, 50 reps av varje och 5 varv. Ca 4-5 min per varv. Just det! Du hinner, du klarar det! Total tid 20-25 min.

Jag valde knäböj-rygglyft-upphopp, armhävningar/dips, bålövningar

Detta handlar inte bara om att överleva sämre väder. Detta handlar om att skapa lycka och en goo känsla.
Jag känner ingen! Jag menar verkligen ingen! Som bara behöver vila och ligga still på sin semester.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, överlevnadsexpert

Kommentarsfunktionen är avstängd.