Märkligt, jag känner mig vackrare än jag ser ut?!

Kan det vara åldern? Kan det vara en personlig utveckling eller så begriper jag helt enkelt inte bättre.

Hur mycket bryr vi oss egentligen om hur andra ser på oss? Vad har du för mätstock och jämförelse då du ska bestämma om du duger eller ej. Jag har skrivit det tidigare men det tål att upprepas – Du är perfekt tills den dagen du börjar jämföra dig med någon annan!

Jag förnekar icke! Att mycket av min träning gör jag för att se bra ut. Men det som har hänt är att jag numera ser bra ut ifrån mina ögon sett. Herre jisses vad det är en skön känsla! Jag imponeras och inspireras av folk i gymmet men jag jämför mig inte längre. Ser jag en stark tjej (eller kille, jag har en förmåga att vilja vara lika stark som dem…) på ett gym, på Tv eller på någon tävling kan jag gå raka vägen hem och ta i mycket mer nästa träningspass!!

Den dagen jag inte vill bli bättre eller utvecklas då är det roliga slut. Det kommer troligtvis inte hända förrän pumpen stannar. Åtminstone om du frågar mig hur jag tror att det blir.

Allt som är bra och som fungerar vill jag förmedla och det vill jag göra här och nu.
Precis som annat mentalt dravel jag skriver om så måste vi börja med insidan… Det är den sidan du måste gilla först. När du är nöjd med hur du lever och vad du utför, ja då först blir du rik på riktigt!
Handlingarna du utför, som då kommer inifrån, är du nöjd med dem? 100% nöjd tror jag inte man kan sikta på för då heter man Dalai Lama. Det hade nog varit väldigt enerverande att ha ett par miljoner sådana snubbar i varje land.
Tillför du något gott till världen varje dag? Om inte – skulle du kunna ändra på det? Ja, det tror jag och det behöver inte vara så svårt. Hjälp någon bara! Säg något snällt, ge bort något!
Du skulle också kunna börja med att säga något, eller göra något snällt mot dig själv. Provat det någon gång?
Här tror jag vi hittar en del av svaren till att känna sig vacker, eller duga som man är.
När jag tittar på bilder jag har eller lägger upp på Facebook så ser jag inte klok ut helt enkelt. Men, som sagt, jag känner mig mycket vackrare än vad jag ser ut! Dessutom får jag mig ett gott skratt då jag ser hur rolig man faktisk kan se ut! Prova du med!
Om man tar sig själv på mindre stort allvar så blir livet mycket enklare och roligare att leva. Jag är helt säker på detta påstående faktiskt. Men jag förstår också att ni som jobbar på bank, står i sminkdisken inte kan göra extrakt som jag. Men det är inte det jag menar. Gör som DU kan göra! Det gäller allt! Träna så det passar DIG och dina mål. Ät så det passar vad DU strävar efter och vad DU mår bra av.  Till sist – var mot dig själv så att du är trygg i vem du är! Sträva inte efter att efterlikna massan.

Du klär säkerhet inte i att puta med läpparna i en utstyrsel du egentligen inte får plats i på facebook eller instagram. Hade dessa personer i fråga haft alla hönsen hemma så hade dessa också begripit detta. (Stort skratt)

Njut av vem du är och vem du blivit. Alla tuffa matcher du gått igenom har gjort dig stark! Detta hjälper dig att bli oslagbar. Men ska du ständigt och jämt trycka ner dig själv, övertyga dig själv om att du inte duger så kommer du att förlora matchen. Matchen där det största priset någonsin kommer att delas ut… Din stolthet!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, vacker som en dag, med en medalj på bröstet där det står STOLT!

Kommentarsfunktionen är avstängd.