Mår du ofta dåligt – Ja, då kan du va lite för självupptagen

Känsligt ämne… Jag menar inte att du inte ska säga som det är och hur du mår men jag har märkt att vissa som mår riktigt dåligt låter allt kretsa runt dem själva. Kanske skulle hen släppa skiten och fokusera på att göra något för ”världsfreden” (läs för andra, flytta fokus)

Denna text är inte hämtad från någon av mina klienter som går hos mig. Vissa av dem mår faktiskt väldigt dåligt ibland. Denna text är nog tyvärr till dem som inte läser vad Carolin och jag skriver.

Jag har själv satt ett mål att jag ska lyssna mer. Jag ska vara mer lyhörd för/mot andra. Jag ska också va mer tacksam för det jag uppnått och klarat av. Då ser inte jag mig själv som en sådan som går och gnäller om allt. Men jag känner ändå att jag vill levla (växla) upp.

Frågan är om de som mår dåligt borde göra detsamma. Levla lite. Sluta tro att allt kretsar kring dem och att allt är andras fel. Jag tycker mig ha märkt att många som mår dålig får mer ”må dåligt energi” av att just älta skador och annat elände dagarna i ända.

Inte är du en av dem väl? Återigen, mår man riktigt dåligt och då menar jag djupt deprimerad så är inte dagens text för dem.

Men jag satt där och funderade på hur människor fungerar och ja, många gnällspikar har samma beteende. Är man på en restaurang, nog fasen ska det ältas om glutenmagar, magsår, allergier och annat skit. Stackars kockar idag! Är man i en diskussion om träning – ja, då ältas det om värk och mycket annat skit som blir stora hinder och att denne minsann inte kan träna överhuvudtaget .

Jag undrar…

har hen provat något annat någon gång? Har hen verkligen undersökt ifall detta är sanningen eller är det så att detta beteende gör att hen hamnar mer i centrum? Flytta fokus min vän, hett tips!

Det man gör ofta blir man bra på. Tränar du tunga marklyft – förvåna dig inte om du blir starkare på just detta. Börjar du fokusera på rätt matval, woops, helt plötslig blir du så mycket bättre på att göra bättre matval.

Tro det eller ej – gnäller du mycket och låter allt kretsa runt dig och dina åkommor. Ja, du kommer bli mästare på detta!! Du kommer bli väldigt bra på att må dåligt. Jag kan tycka att det kan vara värt att då göra tvärtom. 

Återigen, flytta fokus och kanske byt bort offerkoftan mot en snygg träningströja!

Ja, det är verkligen dax för vissa att göra precis tvärtom!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist med ett gäng diskbråck i rygg och nacke, höftopererad och med massa annat skit i ”ryggsäcken” men vet att gnäll tar mig inte dit jag vill.

Kommentarsfunktionen är avstängd.