Man dissar inte grillat en ljummen junikväll….

Nä, det gör man verkligen inte. Jag gjorde dock det oförlåtliga. Jag trampade på den ömma tån. Jag slaktade den heliga kon. Jag sket i det blå skåpet. Jag uttryckte mig aningen negativt till grillat en ljummen fredagskväll i juni..

Ni vet hur det är i villaområdena på kvällarna  den här tiden på året – det ligger ett konstant dis av grillos. Det går liksom ingen förbi, det gillas att grillas helt enkelt.   Det var en liten uppdatering på instagram i ämnet som startade tumultet.

Jag försökte i vanlig ordning vara lite rolig, jag hade roligt. Det är ju faktiskt därför jag har ett instakonto överhuvudtaget – för att jag tycker det är roligt. Det är verkligen jättekul när andra också finner det roande men inte alls kul om folk på riktigt blir sårade av vad jag skriver.

Vad jag skrev som text till bild på när tant boxas på nyaste leksaken, en stående sandsäck gjord av skumgummi ”Varken yogaguru eller boxare men jag har jäkligt roligt när jag försöker. Ha roligt har jag rätt lätt för. Det är bra. Grannarna dom grillar. Det har dom lätt för. Om det är bra vet jag inte” följt av min vanliga taggar #tränahårthållkäften #hursvårtkandetva

Raskt kom det kommentarer om att ”det ena inte måste utesluta det andra” Bra tips, det ska jag informera grannskapet om, tror en del missat den infon, tänkte jag.  Men vet ni, det här med humor, det är svårt det. Uppenbarligen väldigt svårt. Det här lilla inlägget orsakade reaktioner jag aldrig kunnat drömma om 😮

Ibland skriver jag lite vasst, lite obekvämt men jag gör det med glimt i ögat och mitt syfte är aldrig att såra.

Mitt syfte är aldrig att få någon att må dåligt utan tvärtom få folk att göra vad som krävs för att må riktigt bra.

Elak och med taskig människosyn? Nä.  Irriterande och skitjobbig? Ja. Och det kommer jag förmodligen fortsätta vara. För jag tror faktiskt att det behövs. I mitt yrke träffar jag dagligen rätt mycket människor och tycker mig ha en rätt bra inblick i vilka problem och frågeställningar ”vanligt folk” brottas med. Jag utgår inte ifrån mig själv alltså. Men inte ens jag lever ett liv där jag bara har mig  själv att tänka på,  men jag är jävligt bra på att prioritera mig själv för att orka med allt det andra.
Till sist vill jag poängtera- JAG HAR INGET EMOT ATT DET GRILLAS. Inte på nåt sätt. Själv blir jag dock lite kräksig av bara doften då jag blivit matförgiftad å det grövsta två gånger av just grillat ljumna kvällar i juni. Grillat är som jag minns det (innan kräkset) både gott, mysigt och om man väljer rätt och inte bränner skiten – ett bra matval på många sätt. Det är väl kanske tillbehören, allt det där runt omkring som kan orsaka muffinsmidjan som det klagas över framåt höstkanten. Lika bra jag avslöjar det nu, för fråga lär dyka upp – NEJ, den beror inte på all vattenmelon som åts…

Felåt, blev kanske lite vass där igen men vill man läsa lite allmänt feelgood om att Carpa Diem, recept på Rawfoodbollar och chiapuddigar – sorry, då får man välja någon annan bloggare/instaprofil. För säkerhetsskull – det är inget fel i vare sig feegood, Rawfoodbollar eller chiapuddingar, But thats not min tekopp helt enkelt 😉

Heppåer!

//Carolin Helt Int Lic PT #skitjobbig men med goda avsikter

Kommentarsfunktionen är avstängd.