Lyft skiten bara!

Jodå jag är väldigt mycket för mål och handlingsplaner men ibland handlar det bara om att gå in och lyfta skiten. Oavsett vad det är är. Ibland kan det vara något mentalt…

Men vi börjar i det vanliga gymmet. Många vill bygga muskler, fixa en prestation eller vad det nu kan vara. I ditt liv hängs dessutom på dig uppgifter, skit och annat bråte titt som tätt. ”De e mycke nu” liksom
Då kan det vara skönt, om du vill bli stark och bygga muskler att bara gå in och fokusera på att lyfta skiten!

Hemligheten ligger inte i att det ska var så invecklat eller omväxlande. Lyften/träningen kan vara i en och samma maskin eller i en och samma övning.
Tungt som tusan och många set.

Det är bra skit!

Ja du, jag har själv testat detta ett antal ggr. I stunder det varit mycket på kontoret och lite rörigt i livet. Min hjärna fixar inte en massa fix, trix och annat skit då.
Jag bara går in och lyfter skiten!

Herrejävlar vad gött! Senast jag gjorde detta kände jag riktigt att”rövamusklerna” bara fattade direkt! Vi ska jobba här och du ska få vad du tål.
Hur långt tid tog passet? Tja, men uppvärmning ca 28-33 minuter.

I det mental gymmet då…?
Ja du, jag har själv testat detta ett antal ggr. I stunder där jag kanske skjutit fram uppgiften för jag drabbats av sk mental mjölksyra.
Det betyder obehaget man känner, oftast i magen men man vet innerst inne vad det där. Obehaget som gör att man skjuter upp saker.

Jag vet också att detta inte dödar mig. Jag vet om att detta kommer göra mig starkare bara jag står ut med mjölksyran och gör uppgiften ändå.

Man tar ett par djupa andetag, kanske ställer man sig frågan – Vad är det värsta som kan hända? Man förbereder sig på detta och sen kör man!
Resultatet? ja, det där värsta som kan hända händer oftast inte. Det gick kanske inte skitbra och det måste du vara beredd på. Men då vet du i alla fall.
Då byter du väg. Då byter du stege och börjar en ny klättring. Du upptäckte under uppgiften att du kanske klättrade på fel stege.
Du använde ju ditt mod, du provade vilket är värt en stor jävla high five!!

Det är så man gör!
Man ”lyfter” skiten helt enkelt!

I skrivande stund är det fredag. När jag postar detta är det lördag och då vet jag nog. Då vet jag om jag klättrar på rätt stege.

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, Mental och vanlig PT på en ständig resa med utmaningar i både det vanliga såsom det mentala gymmet.

Kommentarsfunktionen är avstängd.