Lucka nr 5- Summera allt ”onödigt”..

Jag är ledsen, men det blir inga smarriga recept på ”hälsosamma” julgodisar idag heller. Tänkte spinna vidare på det Lisa skrev om i gårdagens lucka. Ni vet, det där med att föra matdagbok emellanåt för att få klarhet i vad man faktiskt lyckas peta i sig. Bli tydligt medveten om eventuella brister liksom…

Under Vässa Formenkurserna jag håller för deltagarna noggrann matdagbok under 10veckor. Dessa redovisas varje vecka och jag får agera rödpenna. Ett synnerligen effektivt sätt att verkligen vässa formen på, ja om man gör de förändringar som krävs vill säga.
En som som varit med förr tog det där rödpennejobbet lite ifrån mig och gjorde själv en sammanställning av allt ”onödigt” hon petat i sig under veckan.
Att det slinker in nåt onödigt lite här och där kan man ju liksom ta lite lätt på, men när man ser det sammanställt, ja då får det helt andra proportioner.

Det kan visa sig att det där lite onödiga här och där i summeringen visar sig behöva 8 dagar på en vecka för att det ska gå jämnt upp.

 

Väldigt användbar information för den som kämpar med att hålla alternativt vässa formen.

Frågan – var det värt det? uppstår lätt. Svaret på det kan bara den okynnessnaskande själv svara på.

En sak är dock alltid säker –

Man får de resultat man förtjänar…

Smarta Siwan, som tog rödpennejobbet i från mig, hon är i sitt livs form hon. Ett resultat hon sannerligen förtjänar.

 

/Carolin Helt, Int Lic PT som eventuellt ätit onödigt mycket spansk ost under veckan som gick ?

Kommentarsfunktionen är avstängd.