Lucka nr 19 – Enkel matematik…

Nu drar jag! En vecka med träning, solstolshäng, och frukost-, lunch- och middagsbufféer och bara vara…

Att dra till varmare breddgrader under julen är en tradition vi håller hårt på. Paketgubben kommer på besök den 24:e precis som hemma i Sverige, inga kulturella aktiviteter tvingas vi utstå, utan bara träning (för mig), solstolshäng (för oss båda) och rikligt med god mat 😀

Mycket mat och mycket vila gör under för tants kropp och därmed brukar denna årliga vecka innebära rikligt med träning. Det är något jag alltid ser till att unna mig när jag är ledig.

Jag tänker lite som så här –

Ett träningspass per buffémåltid. Ett vinnande koncept som gör att maten bli ännu lite godare..

Mer energi in = mer energi ut, rätt självklart egentligen 😉

Det här med julstress har vi liksom valt bort och gör precis det vi allra helst vill göra med de lediga dagar julen bjuder på. Tja, så tänker vi.

Kanske inte som alla andra, men vet ni vad – Som vuxen får man faktiskt bestämma hur jul, nyår, påsk och midsommar ska firas helt själv. Lev upp till dina egna förväntningar på hur livet ska levas, inte andras – lite som Lisa skrev igår.

Äta – Sova- Träna- Solstolshäng- Paketgubben och jag mina förväntningar på julen är uppfyllda 🙂

Stressa inte ihjäl er nu – det är inte värt det….

/Carolin Helt, Int Lic PT som håller hårt på traditionerna..

Kommentarsfunktionen är avstängd.