Lucka nr 12 – Glöm inte belöningen

I skrivande stund gör jag min tuffaste match. (17:31 11/12). Har sett fram emot min höftoperationen såååå länge!

Men idag fick jag utslag på benet. Samma ben som ska opereras naturligtvis. Gjorde allt som stod i min makt. Ringe sjukvårdsupplysningen, köpte allt de hade på Apoteket och åkte i desperation ner till vårdcentralen och fick en läkare, som slutat för dagen, titta på dessa utslag. Tack snälla ni för att ni tog er tid.

Förhoppningsvis insektsbett, i värsta fall bältros…Det senare betyder ingen operation!

Blir det så, det vet jag i morgon bitti då denna lucka ska läggas ut, så kommer jag rasa som ett korthus. Men det kommer troligtvis att ge mig den bästa mentala övning som finns… Jag väntar tills i morgon…

Men en sak har jag bestämt. Jag ska opereras!!! Och då mina vänner, då ska det belönas!!!

Tidigare i veckan så gjorde jag ett bra jobb, belönade mig själv genom att åka till Smygehamn och köpa den godaste sillen man kan få.

Imorgon ska jag ut och ” julshoppa” ( vi shoppar lite och umgås mer) med en av mina bästa vänner, Karina Simonsson.

Och att ha en sådan vän är den bästa belöningen man kan få!! Gör det du med! Belöna dig varje dag för något du gjort bra!

Belöna dig med tex en ny bok, en god kopp kaffe eller en massage. Gör livet till en fest!

Hälsningar en som nu, 17:47, sitter som på nålar.

Jag ska! Opereras, det är ingen fara! Hoppas inte jag behöver ändra denna text

Kram Lisa Kaptein Kvist

Kommentarsfunktionen är avstängd.