Lucka 18! Vinn slaget om sängen! Medvetenhet eller madrass?!

Stig upp tidigt och gör dagen till din! Denna stund kommer från och med nu bli guld värd! Du är guld värd.

De första 30 min på din dag sätter ribban. Denna stund bestämmer mycket om hur resten av dagen kommer att se ut. Nu är vi snart jullediga och då tänker nog alla – sova länge!  Gör ni det men inte hela ledigheten. Sov ut det du behöver. Sömn är faktiskt något av det viktigare vi måste tänka på för att må bra och få resultat av vår träning! Men sen, när du är utsövd!, prova att stiga upp 30-60 min innan alla andra i huset/familjen. Stig opp och gör precis det du vill göra. Själv dricker jag kaffe, mediterar lite och förbereder min dag. Dagen som följer blir ofta precis som jag vill ha den. Kan inte det vara något att satsa på?! Att få dagen som du vill?

Tänk att komma tillbaka till jobb, skola eller vad det nu kan vara efter ledigheten med en helt ny rutin? Tänk att komma tillbaka utan att ha sovit, ätit och festat bort hela julledigheten. Detta kommer att ge er mer än vilken fånig bantningsdiet som helst.

Vi har alla 60 minuter på en timme. Det är upp till dig hur du använder dem. Använd dem till vad du behöver. Många behöver träna… ta åt er av Carolina snabba träningstips från gårdagen lucka!

Jag stiger upp okristligt tidigt normalt sett (arbetsdagar) Skulle aldrig få för mig att träna så tidigt (04:20) Men nu när jag är ledig, lite sovmorgon men sen gärna en gooo kopp kaffe eller tre… för att sen ta en skön löprunda eller en härlig promenad. Detta gör min dag!

Varför inte prova ni med?! Vinn slaget om sängen?? God sömn men inget slöande! Nu kör vi!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, ständigt segrare över madrassen!

Kommentarsfunktionen är avstängd.