Lucka 16! Ett bakslag kan också ge framgång!

Nu firar vi ett år, min nya höft och jag. Är så in i vassens nöjd. Ett bakslag som tog mig långt!

Var på uppföljningsmöte med min väldigt duktiga ortoped i veckan och han avslöjade att han fortfarande var orolig för min läggning?
Med det menade han tydligen min höga träningsdos och min ständiga strävan efter att bli starkare.
Men se, han fick ge sig då resultaten från alla testerna var mycket mycket bra. Fick förklara för honom att bakslag faktisk också kan ge framgång. Att ha haft så ont och väntat så länge på denna älskade titanbit har lärt mig en hel del. Det har gett mig kunskap, det har lärt mig att lyssna…
Hörde många som sa, för ett år sedan då jag haltade runt, vad synd det är om dig att du har så ont. -näee egentligen inte – den, höften, går ju att byta ut!

Alltså sluta se alla bakslag som ett steg tillbaka! De kan ge dig framgång. I mitt fall har jag, som sagt, lärt mig mycket om att lyssna på kroppen, tänka mer fysiologiskt, tagit mer hänsyn till anatomin men också vikten av alla förberedelser! Förbereder är min själ allt!

Mitt sista möte med ortopeden, innan operationen, sa han att det var viktigt att förbereda sig.  – Har jag gjort berättade jag. Jag har tränat varje dag,  ätit massor av antiinflammatorisk mat i ett par veckor.
Ortopeden slog nästan hakan i skrivbordet och undrade ju naturligtvis vad. Ungefär så här – Inget tillsatt socker, ingen alkohol, inget rött kött, ätit fisk varje dag, massor av fibrer, grönsaker och frukt. Allt detta kryddat med daglig dos av ingefära, vitlök och mycket gurkmeja.

Detta går inte att mäta såklart men jag slår vad om att detta spelar roll. Förberedelser spelar roll!! Kunskaper spelar roll. Dessa  kunskaper fick jag ursprungligen från ett bakslag! Se dina bakslag eller problem som ett litet fartgupp. Sakta ner, reflektera, ta fram vad som behövs, passera lugnt och kör!!

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, med ett liv fyllt av härliga bakslag som tagit mig framåt!

Kommentarsfunktionen är avstängd.