Linnéa – en vinnare!

Linnéa Nilsson, en av vinnarna i PT Kvinnas julkalender har kvitterat ut sin vinst. Den vinsten var i och för sig det lilla i hennes fall…

Min första kontakt med Linnéa var mitt i en frukostbuffé i London. Hon är tjejen som inte gör som alla andra och börjar träna efter semestern eller efter Nyår. Linnèa ville börja mitt i semestern, min semester i detta fall. Jag var i London mitt i värsta OS-yran när hon ringde.

Att börja träna på gym var inget självklart val för henne, hon hade bilden av att det bara var en viss typ av människor som gick på gym. Hon hade fel. Men eftersom hon började då det var som mest glest i gymmet upptäckte hon det först efter att hon själv varit igång ett par veckor och gjort sig hemmastadd ordentligt. Och hemmastadd har hon blivit. Numera kör hon 4pass per vecka, 2 styrkepass och 2 konditionspass. Resultatet – piggare, gladare, lättare och starkare 🙂

Hon var faktiskt med i pappers PT Kvinna nr 3 (som var mitt första nummer) som profilen ”Hon har lyckats”.

 

 

 

linnéa PTK

Tja, en vinnare är hon och nu vann hon PTpasset med mig. Jag har ju rätt bra koll på hennes träning sen innan då vi utvecklat hennes program regelbundet, hon är smart, hon ber om hjälp för att fortsätta utvecklas 😉 Men något PTpass har det inte varit tal om tidigare. Linnéa hade en önskan om att vi skulle fokusera på rygg- och bålövningar och eftersom jag stundom enligt önskemål så blev det så.

Måste erkänna att den där heltidsstuderande tvåbarnsmamman imponerade stort. Sicken kontroll på kroppen och STARK. Man blir bra på det man tränar på helt klart!

//Carolin Helt, Int Lic PT och högsta vinsten var ju faktiskt jag i detta fall, känns helt kanon 🙂

Kommentarsfunktionen är avstängd.