Lev tills du dör!

Skit också, glömt var det var jag hörde detta men tror det var en äldre dam som uttryckte sig så här lyyysande på tv. Fyyy fasen vad bra uttryck! Lev tills du dör, ja det ska jag verkligen göra! tack!! Vad som än händer!

Varje morgon titta jag ut mot havet och tänker på hur jädra bra jag jobbat. Så bra designat för att hamna just här. Nix, det är inte tur. Ganska mycket skicklighet men ett väldigt mycket jobb. Vårdat mina kontakter och vänner, frågat om hjälp då jag behövt. Men det allra, allra viktigaste är att jag hela tiden haft en vision, ett mål om att allt ska bli bra.

Detta blir än viktigare i det vi alla går igenom dag. För någon månad sedan skulle det kanske vara att åka och handla något snyggt, käka en lunch på stan eller kanske pynta till något hemma. Men nu måste kanske många spara… vi kanske måste värdera annorlunda.

Då blir papper och penna mer viktigt än någonsin. Vi ska nu skriva ner vad vi i dagsläget skulle kunna må bra av. I mitt fall är detta då att löpträna mer, gå fler långpromenader eller jobba mer trädgården. Skriv, skriv och skriv. Sen är det bara att göra det!
Näe du, försök inte, det är inte svårt! Skärp dig!


Det kan för någon annan betyda att läsa mer, plugga något nytt, inspireras av någon podd. Ja, vad tusan vet jag?
men det jag vet till 100% är att vi inte får fastna!! Vi får inte stanna i geggan och tycka synd om oss själva i tid och otid.

Man får vara rädd. Man får vara rädd inför framtiden men du måste göra vad du kan göra för att säkra upp så du kan leva. Och nej, det handlar i detta fall inte om stora grejor som tex att avancera inom ett jobb eller tjäna mycket pengar.

Det handlar om att hitta det där lilla, det där som får det att ”pirra” till i kroppen. Solen som värmer ansiktet när du dricker en nybryggd kopp kaffe…
Lev! Lev tills du dör!

Morsning och good baij för nu ska leva lite extra igen. Lördag = löpning med Britt och sen var det bastu, Ahhhh såå gött. Livet kan var gött om än för korta små stunder

Hälsningar Lisa Kaptein Kvist, numera under namnet Kaptein kock, författare till serien Kaptein kocks mentala kokbok som finns på mina fb sidor

Kommentarsfunktionen är avstängd.