Ledsen men även du behöver gymmet och styrketräningen

”gymmet är inte min grej” Näee, kanske inte men är dammsugaren det? Varför ska det vara så att i vissa situationer tänker inte ens folk, de bra gör det, fastän det tar emot. Men när det gäller annat, gymmet tex så tror man att man kan bygga muskler utan att gå dit, märkligt…

Jodå, man kan bygga muskler genom att lyfta annan skit också men det är förståelsen jag vill åt. Förståelsen för att vi måste sluta leta efter nöje och mys hela tiden. Allt kan inte alltid vara roligt.

Vi är inte skapta till fredagsmys
Vi är skapta för överlevnad!

Är ett träningspass enbart roligt så är det troligtvis för lätt. Vi måste till den nivån där kroppen känner ”äh, vad faaaen!”
Då fattar den! Ska jag överleva detta och en fortsättning så måste jag bygga på här.
Rätt logiskt eller hur?
Sen är vi ju rätt många som ser ett nöje i att lyfta tungt men vi är min själ rätt många färre än dem som skulle behöva det. De som verkligen skulle behöva en ökad muskelmassa och/eller en bättre kondition.

Den stora mängden känner efter…
Åt helvete för ofta
då tar det emot…
och då skiter de i det

Det tar emot varje gång jag ska träna. Men varför gör du det då frågar många. ”För att jag älskar att vara stark” blir alltid svaret.
Jag gillar inte att städa heller men jag älskar att ha det rent och fint. Då mår jag bra.

Ja, ni fattar va?

Dagens tips:
Känns inte efter, gör´t bara!
Nej det är inte kul, gör´t bara!

 

Nu kanske någon (fast då måste ni va bra nya här) varför gymmet, varför träna. Läs då några av alla de andra, fler hundra, inlägg som Carolin och jag gjort.

Med vänlig hälsning Lisa Kaptein som gör mycket som är obekvämt för att få det bekvämt

Kommentarsfunktionen är avstängd.