Tjatig- en av mina främsta egenskaper..

Ibland, ja allt som oftast faktiskt, så känner jag mig lite tjatig. Men summerar jag mina arbetsveckor såhär efter sommarn så noterar jag följande antaganden, tyckande och beteenden folk tenderar att dra runt på…

Läs mer

Kaptein Kocks Pippi i en jädrans go röra

Här kommer det! receptet från avsnitt 38 av Pt på riktigt podden. Räknat har jag också, mest för att trycka lite på det fantastiska innehållet av protein, och goda sådana! Läs mer

Du kanske inte behöver en muffins och en klapp på axeln?

Jag, vet, har skrivit något liknande förr men känner det behövs mer! Texten är till dig som ljuger för dig själv om att allt är bra. Till dig som behöver utmana dig själv och till dig som behöver känna dig lite mer levande. (Den stackars pojken på bilden har ingenting med texten att göra) Läs mer

En studie över mänskligt beteende…

Allt som oftast förundras jag över mänskligheten och på senare tid lite alldeles extra…

Läs mer

Övning 1a i Mental styrka. Vad är det ”lillaste” du kan hålla?

Är du i gymmet börjar du, såklart, med en ganska lätt hantel. Dels för att vänja kroppen vid rörelsen/belastning men dels också för att känna att du klarar det. Tänk likadant vad det gäller ditt mål, din träning av mentala muskler och dina nya vanor. Jag ska förklara… Läs mer