Vad vill du att kroppen ska klara av den närmaste tiden?

Just det! Det kan vara olika beroende av en mängd olika faktorer. Det kan vara slå frugan i skidåkning, uppleva och leka med barnbarnen, bli bra på någon sport eller återhämta sig från en skada.
Kul? nej det är inte alltid kul i en uppförsbacke men går ditt liv uppåt så blir det ibland motlut – Gilla läget vännen!
Läs mer

Ja, hur blev det så här?

Nyss hemkommen från en fantastisk resa med min dotter i New York. 4 dagar av shopping, sightseeing och äntligen! ÄNTLIGEN fick jag då springa i Central Park. Det har stått på min önskelista i över 20 år. Ja, tårarna rann av glädje när jag sprang i parken. Men det gjorde de nästan vid ett par andra tillfällen också. Tyvärr då inte av glädje… Läs mer

Våga bli hungrig!

Mycket stolligt ska man då få höra och härom dagen  hände det igen. ”Bli inte hungrig” löd rådet.

Läs mer

Din hjärna är inte skapt för lycka eller mys. Den är skapt för att överleva!

Ja, ännu ett upplyftande inlägg från oss här på Pt På Riktigt. Här styrks det inte medhårs eller klappas på någons axel. Här försöker vi få människor att komma någonstans och vi försöker få dem att utvecklas. Vi gör allt för att människor ska kämpa! Och vet ni? Det skapar lycka! Läs mer

Det är ditt ansvar…

Snacka om icke-klickvänlig rubrik. Eget ansvar är inte nåt vidare värst populärt. Kan någon annan ta det, är det att föredra, eller?..

Läs mer