En bra influencer? Inte en stor röv i rutan om du frågar mig!

Det är svårt att ta ställning. Jag har tänkt på detta ett par dagar nu och ja, jag har övat upp mitt mod. Jag vågar och vill säga vad jag tycker. Man kan ju inte bli omtyckt av alla. På söndag ska jag och Carolin spela in nästa avsnitt av podden. Det kan bli det bästa hitintills eller så blir vi parkerade på havets botten med betongskor… Läs mer

Inte okej…

40 procent av alla blivande mödrar i Sverige idag är överviktiga eller feta när de skrivs in på mödravården, läste jag i tidningen i morse. Jag blir så förebannad….

Läs mer

Utlovat recept! Kaptein Kocks tonfiskgegga!

Som ni har väntat! I vårt senaste avsnitt av Pt på riktigt podden utlovades det här supersmarriga receptet! Läs mer

Ät lite ”äckligare” mat i en lite omysigare miljö om du har dålig karaktär

Jag vet inte hur många dåliga ursäkter jag får höra? Allt ifrån det här med att unna, det är såå gott till att det är så mysigt när vi sitter i soffan. Ursäkta mig men – Get a grip! Sätt dig inte där då! (Den lilla vovven har inget med dagens text att göra) Läs mer

#kroppspositivism

Kroppspositivism, ett ganska nytt uttryck. Jag har funderat en hel del kring det på sistone. Ju mer jag har funderat har jag kommit fram till att vi är alldeles för få som är kroppspositiva på riktigt…

Läs mer