Äh, ta en bulle till och var som alla andra….

Ja hörni, nu har jag tankat bilen och blivit en smula uppretad igen. Ty i detta hälso- och träningshetsande land har vi i sanning ett annat hetsande som för med sig bra mycket mer skit om ni frågar mig..

Läs mer

Piller istället för träning?

Satt och lyssnade på podden vetandets värld. Ja, jag vet jag är nördig men shit vad intressant och vad mycket man kan lära sig, varje dag faktiskt. Plus att ni får en paus från det mentala dravlet. Eller inte… Läs mer

Att drivas av lust eller av vanans makt- det är frågan det…

Alarmhelvetet ringer, morgonen är tidig och regnet smattrar mot rutan…att drivas av lust eller av vanans makt är i det läget avgörande för fortsättningen av dagen skulle jag vilja påstå.

Läs mer

Att hålla käften ska inte underskattas!

Är det sagt så är det sagt och det är då svårt att backa bandet. Den evenuella skadan är redan skedd. Visst är det ”gulligt” med spontana kvittrande människor men att hålla käften ibland ska inte underskattas. Läs mer

Det var då ett förtvivlat ältande om ätande hela tiden..

På förekommen anledning känner jag mig nödgad att ta upp detta ämne- Ätältande. Jo ser ni, jag misstänker nämligen att folk i min omgivning lägger mer energi på att älta sitt ätande, både det som äts och det som inte äts, än vad de gör av med när de tränar. Jag vill då även ovänligen pålysa att jag tillbringar större delen av min vakna tid på gymmet, jag torde därmed omges av tränande individer i stort sett hela tiden.

Läs mer