När jag är inte envis! Jag vet bara hur man gör!

Kom inte till mig och fråga om hur man gör för att sen säga emot. Det är inte som jag är envis utan för att jag vet. Jag vet att innerst där inne så vet du också. Du är bara lat och oinspirerad. Du saknar också jobbig jävel som håller dig ansvarig. Läs mer

Framgång? En gång framåt va?

Visst kan man ta sig en paus ibland och va nöjd med det man har. Men är det ändå inte lite småkul gå framåt? Lite mer framgång då alltså. Läs mer

Hört i gymmet ”Det är lättare ifall man har en fet man”

Först höll jag på att ramla baklänges sen skrattade jag nästan på mig men sen slog det mig – Hon menade allvar! 32 sekunder senare var det en annan kvinna som höll med. Jag tackade dem för inspirationen av denna text Läs mer

De oförskämt pigga…

Har under en längre tid tänkt att skriva ett par rader om detta aber till oförskämt pigga och raska människor, som väcker anstöt varthän de går.

Läs mer

Snabba, tappade ägg i tomatsås med krut!

Den stora frågan är, hur tusan kom detta recept till? Jepp, har snott delar av det. Jag kommer inte ihåg hela utan freestylat lite som vanligt Läs mer