Följer du den stora massan så hamnar du troligtvis vid utgången

Hörde detta underbara uttryck från min ljudbok ”Vem gråter vid dig grav” Av Robin Sharma. Såg mig om i gymmet och upptäckte denna mycket lösningsfokuserade mamman (kolla in den supercoola knatten på golvet!) Mamman som då valt att inte följa massan. Massan av nyblivna mammor som jag oftast ser krängandes kanelbullar och annat skit med hållning som en kratta. Det är inte alltför sällan man även hör lite gnäll härifrån. Om trötthet, värk mm. Läs mer

Ska du lära dig flyga ska du inte hänga med höns!

Du behöver troligtvis inte personen som stryker medhårs och säger ja och precis just nu. Du behöver hänga med dem som gör det du vill göra. Hitta dem!  Läs mer

Den sköra medelålders kvinnokroppen…

Gänget!

Vi måste prata om det här med den sköra medelålders kvinnokroppen.

Läs mer

Det är alltid ledigt uppe i krysset!

Ja, sportnörd som man är så bara älskar jag detta uttryck. Anammar detta själv nu när välden fortfarande är i gungning (covid) Så häng med! – Sikta inte på målvakten – Sikta i där det är ledigt. Läs mer

”Ät, må bra och….”

Härom dagen höll jag på att ställa in minsedvanliga morgonlöpning. Jag råkade nämligen gå förbi TVn när Resentas nya reklam visades. Som varandes något av en storkund av deras produkter stannade jag till och tittade uppmärksamt.

Läs mer