Din hygien? Kommer och går den också?

Vetti tusan var jag hörde det men det var sååå bra. Det var någon som saknade motivation och hade det som ursäkt att ta tag i sitt liv. Ja, du… Din hygien den sköter du, säkert varje dag Du ifrågasätter nog inte utförandet så ofta. Du bara gör det. Så borde det vara med din träning också. Ifrågasätt inte, vänta inte på någon motivation, bara gör det. Läs mer

Svaret på frågan som får dig ur viktträsket..

Tämligen ofta får jag frågor om vad och hur jag äter och hur mycket jag tränar. Nä, det får jag faktiskt inte alls så ofta nu för tiden och speciellt inte mitt i semestertider. Och med all rätt… 

Läs mer

Det är inte de starkaste som överlever utan de som lyckas anpassa sig

Håller med, påståendet låter konstigt. Va?! Ska man anpassa sig? Ska man inte alltid stå fast vid sin vilja och sina beslut? Jo, om du vill slå huvudet i väggen och ständigt och jämt hävda att du har rätt. Eller om du envisas med att träning minsann inte är något som får plats i ditt liv.  Läs mer

Låt mig slippa lata sommardagar eller i alla fall tjatet om dem!

Nej, lata sommardagar passar inte alla. Jag tvingar ingen att stiga upp och träna med mig och därför tycker jag det är rimligt att jag då slipper tjatet om att lata mig dagarna i ända. Det måste ju faktiskt vara upp till var och en. Läs mer

Skål för motion och träning! Den mentala krockkudden!

Nej, det är inte vodka on the rocks, det är ett glas isvatten. Blir så evinnerligt trött på alla vinglas i motljus. Läs mer