Dax att ”levla”

Jag har aldrig varit intresserad av dataspel men vad jag förstår så när man ska höja sig en nivå så ”levlar” man. Ett jädra bra uttryck! Levla lite du med! Läs mer

3 Tips för att bli en sån som fortsätter..

Vill ogärna framstå som en deppmupp men november hamnar nog på 12:e plats på min topplista över favoritmånader ändå. Förlamande mörkt och värre blir det.  Aldrig är träning så viktigt som nu! Snart kommer advent och glöggpartajen avslöser varandra. Julstressen börjar dra igång och träningen borde vara ännu mer prioriterad om ni frågar mig. Om man som jag, driver gym är det lätt att se att folk har en tendens att vara periodare och återfallsförbrytare. Många äro de som börjar. Och börjar om. Igen och igen och igen. Var inte en sån..

Läs mer

Dö med stända ögon men med ett öppet hjärta

Nix, jag har inte dödsångest. Jag har heller inte slagit i huvudet i proppskåpet. Jag har sett en film. En väldigt bra film ”Nu eller Aldrig” med några av mina favvoskådisar, Jack Nicholson och Morgan Freeman. Vill varmt rekomendera denna. Läs mer

Välj och välj bort – länge leve valfriheten!

”Men jag kan ju aldrig bli som du” sa nån härom dagen när vi pratade om hens möjligheter att bli en smula mer fysiskt aktiv. Nä fy tusan och tur är väl det, att det bara finns en av mig alltså. Jag, jag är ju unik. Precis lika unik som alla andra.

Läs mer

Sov dig mätt

Ensam hemma! Ingen ser… Jag kan gå och lägga mig när jag vill! 19.45 kom Johan Blund sen sov jag som en stock! Så gött, så mätt och med sån kontroll! Läs mer