”Vänta tills du fyller 40…”

”Vänta tills du fyller 40…” tänk så många som sa det för 10år sen och klappade en lite förminskande på axeln, varnade för 40+magen och ett till synes oförklarligt och oundvikligt fysiskt förfall. Jag måste erkänna att jag blev lite orolig.  Jag nöp mig regelbundet i magskinnet för att kontrollera om den kommit än, den där förhatliga och som det framstod, oundvikliga 40+magen. Snart 48 och jag väntar än…

Läs mer

Minsta möjliga insats

Ja, det låter konstigt men det är kanske där du ska börja…?
Vi är alla så olika men en sak är säker, vi behöver alla röra på oss. Dagens tips är till dig som VERKLIGEN inte får ändan ur vagnen. Läs mer

Vad är det egentligen du vill ha?

Ja, det har väl framgått vid det här laget men få saker intresserar mig mer än ”Före- och Efter”bilder. ”Så här bra resultat fick hon/han/jag på bara x-antal veckor” osv osv.

Läs mer

Men hur mycket behöver man egentligen träna då?

Ja, denna eviga fråga med undertonen ”hur lite är gott nog?”  Först och främst skulle jag vilja informera om att man varken behöver träna eller ens motionera nånting alls. Näe, det behöver man sannerligen inte, men man får själv leva och förmodligen även dö med konsekvenserna.

Läs mer

Äg din egen skit!

Förlåt och tack kanske jag ska börja med. Detta är ingen mysig text. Nej, inte denna gången heller då. Men vuxna människor, ja, ni från ca 18 år och uppåt – Äg er egen skit, lägg inte den på någon annan. De har kanske fullt av sin…

(den lilla pippin på bilden har inget med texten att göra. Den ingår bara i min serie djurselfies) Läs mer