Man får generalisera om man har rätt…

Uppfriskande träningsinjektion” ”rakbladsvass…sluta aldrig
Ja, viss respons är superhärlig men ju mer superhärlig respons jag får på det jag uttrycker desto fler har åsikter om att jag borde låta bli, hålla tyst helt enkelt.

Läs mer

De e mycket nu. Jag sover för lite och jobbar för mycket. Vad otroligt korkat tänker jag…

Ja, detta inlägg är inte det snällaste jag skrivit. Men ärlighet varar längst tycker jag. Sen kan man ju sluta läsa här så blir man ju inte provocerad. Frågan är bara om man kommer till insikt då? Om man inte får en smäll på käften alltså. Läs mer

Inget gör mig så trött som folk som inte ”orkar”…

”Jag kommer inte igång med träningen igen, jag har ingen ork liksom” ja, den meningen har man hört så många gånger att man hunnit tröttna. Orkeslös är ju trist, men vad gör folk i allmänhet åt saken?

Läs mer

Lyckad men inte lycklig? Våga hoppa kanske?

Kan det bli värre? Ha en massa pengar, det finaste jobbet och lyxvillan men ändå inte känna sig riktigt lycklig. I min värld så låter detta som man lagt all sin tid och kraft på fel kort. Satsat på fel häst helt enkelt.
Och jisses vad jag träffar på många av dem som ”lider” av detta syndrom. Många vet inte ens om det… Läs mer

8Tips för den som vill fortsätta vara en periodare..

I mitt yrke träffar jag många som står i startgroparna, beredda för att bli en sån som tränar. Många är dom som säger sig vara ”periodare”, ja såna som börjar träna och som slutar träna, flera gånger varje år. Men den här gången, ja då är det på allvar. NU är det dags att bli en sån som tränar- alltid. Det är slut med att sluta hela tiden.

Läs mer