Äggmuffins!

Eftersom ni verkar gilla konkreta tips och maträtter så kommer här en av mina favoriter. Kan ätas kall, kan packas ner i princip överallt i en påse/burk. Jag det finns inte längre några ursäkter hur du än letar.
Läs mer

Tränar du för mycket?

”Att det ens finns vårdepression när november finns” tänkte jag när jag sprang iväg härom morgonen…

Läs mer

Vacker och behaglig – Inte min uppgift

Resultat av ett utav våra (Carolin Helts och mina) väldigt tidiga messengermöte i fredags morse. Vi kom fram till att det var i och för sig bra att folk tycker vi ser bättre ut i verkligheten men vi kom också fram till att vi var evinnerligt trötta på att ”befinna” oss i en grupp (kvinnor då) som vars uppgift verkar vara att va vacker och behaglig. Inte vår grej om nu någon trodde det. Läs mer

Gör man bara det som är lätt kommer allt bli tungt..

Läste att ungefär 25% av alla som börjar träna går upp i vikt, trots att de önskar motsatsen.  Är det muskler som utvecklas så rasande bra? You wish..

Läs mer

Du bestämmer själv hur ”obehagligt” det ska vara

”Jag tycker nog inte detta är särskilt skönt”
Ett uttalande en tidig morgon från en Pt klient till mig om sitt träningsprogram.
Nääe du, svarade jag. Då är du på helt rätt plats! Läs mer