Det är inte de starkaste som överlever – det är de som lyckas anpassa sig

Håller med, påståendet låter konstigt. Va?! Ska man anpassa sig? Ska man inte alltid stå fast vid sin vilja och sina beslut? Jo, om du vill slå huvudet i väggen och ständigt och jämt hävda att du har rätt. Eller om du envisas med att träning minsann inte är något som får plats i ditt liv. För så är det! Läs mer

Uttryck och företeelser jag helst slipper 2019..

Nu har det bara hunnit gå snart 17 dagar av det nya fräscha 2019, och jag har allaredan hunnit tröttna på vissa företeelser och uttryck. Jag tänkte nu, något sent påkommet mota Olle i grind och be omgivning hemfallen åt dylika påfund att dra annorstädes och ta med sig nedan nämnda otyg..

Läs mer

Sluta tävla i att bli mest kränkt och lär dig skilja på sak och person!

Det kan vara på sin plats att sluta tro att allt som sägs och skrivs inte är riktat mot dig. Passa också på att lära dig skilja på sak och person. En oerhört bra kunskap för att kunna skaka av sig saker som annars blir jävligt tungt att bära.

(har lånat denna fantastiska bild från fredagsfrackisen på Facebook)

Läs mer

Dags att ta tag i livet?

Nu är tiden här! Nu ska det ske! Nu fylls fikarum och sociala medier med detoxmenyer och gröna smoothies. Morgonpromenaderna är långa och så raska att höftkulorna snudd på hoppar ur sina hålor. All in ska vi gå! Beach 2019- HERE WE COME! Härligt va? Eller..

Läs mer

Nej, varken mjölksyra eller väldigt ansträngd andning är farligt!

För att inte kränka någon så börjar jag med att förtydliga – Detta gäller för er som är friska!

Det som för oss, som lever träning, är så naturligt kan uppfattas av andra som urrrkk. Mjölksyra (laktat) kan uppfattas som en ”fruktansvärd” smärta. Jag har hört detta så många gånger hos, nybörjare. De tror att det är farligt… Läs mer